| Michel50 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi.In clasa a-5-a s-a mutat la mine in clasa o fata cu niste baieti de la step by step, iar cand am vazut-o m-am indragostit de ea f tare apoi in clasa a 6-a a inceput acel sentiment pe nume iubirea sa ma rapuna.Am incercat sa vb cu ea dar nu am putut, pe mess nu apoi am renuntat si prin clasa a 7-a aproape de sfarsit m-am bagat in seama cu ea.Un prieten f bun mi-a spus intr-o zi ca acea fata i-a spus pe mess ca ma place dar asteapta sa fac eu primul pas, problema la mine este ca sunt emotiv si temperamental, nu stiu dc si cum sa scap de asta.Va rog niste sfaturi...o iubesc ff mult pe fata asta iar eu mai am un pic si termin a-8-a si nu o sa o mai pot vedea. Apropo am 14 ani.Rog seriozitate si fara bataie de joc!

Răspuns Câştigător
| Shavoo a răspuns:

Ia-ti inima-n dinti si invit-o la un cico. N-ai nimic de pierdut. dar daca nu o faci o sa regreti mai tarziu probabil.Ori la bal, ori la spital. Daca accepta. incearca si tu sa fii glumet. s-o faci sa rada. Conteaza asta. Tine-ma la curent. te mai ajut. Bafta golane!

| Michel50 explică (pentru Shavoo):

Mersi de sfaturi o sa incerc! o sa-ti spun daca am facut ceva.happy

| Shavoo a răspuns (pentru Michel50):

N-ai pentru ce!

2 răspunsuri: