Grijile care ti le faci tu sunt nefondate.
Prietenul tau chiar tine la tine, te iubeste mult si daca nu ai mai gasit nimic incriminator atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Probabil a vorbit cu o fata pe mess si l-a luat valul, asa se intampla cand comunicam virtual si fi sigura ca daca a fost mai dragalas cu ea cred ca e din cauza ca tot la tine se gandea si nu si-a mai dat seama ca vorbeste cu alticineva. Se mai intampla!
Incearca sa vorbesti cu el, cine este acea fata etc.Probabil va avea un motiv bun daca este cum zici tu, ca te iubeste.Eu iti urez mult succes si daca nu deranjez nu as vrea fundita doar un like daca se poate..http://www.facebook.com/....../photo.php
Va bagati unde nu trebuie...el saracu' te iubeste dar nah, mai are si el o conversatie cu vreo fosta colega sau vecina sau oricine o fi fost ea si vb mai frumos cu ea si gata, motiv de despartire.fraiere mai sunteti voi fetele, viata e simpla, voi o complicati rau. acum stai cu stress ca daca e cu aia, daca face cu aia, daca, daca si iar daca. si uite asa se duce toata relatia voastra de rapa pentru o prostie de-a ta.NU MAI VORBIM DE PARTEA CA I-AI VIOLAT INTIMITATEA, asta e si mai grava, eu unul luam foc rau.
Esti putin exagerata, dar oricine ar gasi chestii de astea la persoana iubita tot i se nazar cateva ..indoieli sa zic,si este perfect normal sa il intrebi cine este,si de ce vorbeau asa dar pe un ton calm, nu cv de genu ''ce treaba ai tu cu aia, ai zis ca ma iubesti '' Deci e bine ca ai avut taria sa il intrebi, si nu ai inceput sa iti faci scenarii in cap, pentru ca asa este cel mai urat!