Iubita, e orgoliul. Suntem fete / femei și ce e al nostru, e al nostru, chiar dacă, de fapt, nu e al nostur cu adevărat.
L-ai revendicat ca fiind proprietatea ta și de-aia te simți așa. Îmi pare rău, probabil va trece cu timpul.
Dacă vrei sfatul meu, nu îl ierta sub nicio formă. Dacă a făcut așa acum, o va face din nou.
Așa sunt ei...
Pur și simplu ce ai de făcut e să-l ignori ca și până acum și ține capul sus. Dacă vrei să-l faci să fiarbă, fă-ți prieten pe unul din gașca lui. ( Eu votez răzbunarea. )
Nu cred ca e un sfat benefic. Datorita unor astfel de actiuni s-a ajuns la destrabalarea din ziua de azi.Care sa se razbune pe care, care e mai dominat decat care, etc
Pe bune.Nu mai bagati in cap toate prostiile la copii.
Paula eu zic sa lasi putin lucrurile asa deocamdata.
Daca vei vedea ca el tot asa e si umbla cu mai multe, nu cred ca are rost sa te complici prea mult. Daca vezi ca ii pare rau si te cauta si din astea si regreta ce-a facut si ca vrea sa fie cu tine si din astea eu zic sa ii oferi o sansa.
Ai putintica rabdare si vezi cum evolueaza lucrurile
Ești băiat. Nu te supăra, dar nu înțelegi cum e să treci printr-o chestie de genul. Nu zic că ai fi la fel ca cel din exemplul ei, dar... tot nu ești fată, să gândești ca noi.
Și, apropo, ne place răzbunarea, chiar dacă unele nu recunosc pe față.
Ehh...parerea mea ar fi ca el ar putea sa umble cu multe fete, dar tu sa te evidientezi din toate si pur si simplu chiar si atunci cind e cu gasca sa te uiti intens si zimbesti dragut.Ai putea pe internet sa incerci ceva, de a intra in conversatie, poate un joc poate un simplu buna.