| Marry410 a întrebat:

vreau sa ma ajutati, daca un baiat cu un an mai mare, iti pune piedici (dar fara sa te impiedici) mai mereu si se uita dupa mine mereu (nu ne cunoastem, ne-am vazut in vara, el iesea afara cu prietenii, si eu cu prietenele, si mentionez el este un baiat caruia ii plac fetele, toate sunt la picioarele lui, eu nu i-am dat atentie niciodata..inafara de faptul ca ma mai uit si eu cateodata la el )...Credeti ca ma place si ce ar trebui sa fac? MI-a mai facut si alte lucruri dar nicioadata nu m-a lovit taree...sau ceva de genu' asta, piedici micute, glumite! Helpp..plss.dau FUNDA love strucklove struck

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are treaba piedica cu placutul, face asa doar ca sa fie vazut de alte fete sa le faca geloase

| Marry410 explică (pentru anonim_4396):

Uitasem sa spun ca mi-a si zambit...Sia lte lucruri p care le-a facut!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marry410):

tot de-aia, sa faca geloasa pe una, tu nu-l baga in seama daca vezi ca umbla cu mai multe fete, e un fustangiu

Pai da, fetele il baga in seama pe el, el nu pe ele

| Marry410 explică (pentru Marry410):

La nici o fata nu se uita, asa cum se uita la mine, asa mi-a zis si prietena mea cea mai buna ( si nu minte, a m vazut si eu) big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marry410):

ti se pare tie ca are ochi numai pentru tine, ai grija sa nu cazi in capcana lui

N-am cazut..de aia si-mi face chestiile astea, ca tocmai in primul rand nu mi se pare mie, si in al doilea rand prietenei mel i-a placut de el si a fost asa de disperata dupa el incat el si-a batut joc de ea, si eu cand am vazut asata, am decis sa nu fac nimic, si n-am facut nimic! Si snut mandra, ca sunt singura fata care nu-i da atentie, in timp ce el ma enerveaza cu miciile lui "glumite" laughing

| PinkTerror a răspuns (pentru Marry410):

Ii mai gasesti multe scuze?

E cu un an mai mare dar e prost ca noaptea. asta cu impiedicatul merg in scoala generala hai poate si in liceu. dar trebuie sa te intrebi de ce face asta. Poate ca asta este nivelul lui, chiar iti doresti sa ajungi cu unu care face astfel de glumite?

uita-te in jur sunt sigur ca o sa gasesti si alti baieti care sunt mai buni ca el. Trebuie doar sa iti deschizi ochii. Nu lasa niste poante sa te influenteze si nu asculta orbeste de prieteni/prietene.

Vezi tu de viata ta. daca ii pasa cu adevarat sa vina la tine, desi din ce zici tu mai mult mi se pare ca se foloseste de tine. fie pentru a se da mare fie pentru a atrage pe cineva din cercul tau.

| Marry410 explică (pentru PinkTerror):

Pai da .....sunt in sc generala...da; sa nu va aud ca-mi ziceti ca sa ma pun cu burta pe carte ca am 10 pe linie deci sunt in generala, de aia va cer sfatul!

| PinkTerror a răspuns (pentru Marry410):

Pai da...

nu e vb sa stai cu capul in carti... dar nu te grabii sa cresti.

daca tine la tine o sa vina la tine. daca nu o sa se joace in continuare.

Nu ma grabesc dar..eu ce sa mai cred atunci cand un baiat pe care nu-l cunosc vine si imi face toate astea..imi zambeste ..si altele. Uite de exemplu o data l-am intrebat ceva si cand a raspuns s-a balbait.a fost amuzant laughing S-a poticnit laughing

Da noi nici nu ne cunoastem, si mie mi-ar extrem de greu sa ma duc la cineva, asa ca nebuna..ar fi ciudat!