Continua sa discuti cu el pe net, sa il mai cunostit si ca sa ii dai unpic de curaj ii spui ca ia vrea sa mai petreceti ceva pauze impreua "mai stam la cioace si noi" si daca va accepta si te va aborda inseamna ca e interesat de tine, daca nu... ar trebui poate sa o lasi mai moale, poate nu are ganduri serioase legat de tine
Buna. Am trecut si eu prin asa ceva in scoala generala.Si stiu cum te simti.Nu e niciun secret, singurul lucru ce trebuie facut este sa fi sincera cu el, si mereu cand ai ocazia arata-i ca simti ceva pentru el.Nu trebuie sa fie vorba de rusine sau timiditate cand placi pe cineva asa mult. Ofera-i o intalnire, spune-i sa iti ofere sansa de a te cunoaste mai bine.Si cand va accepta, fi rommantica si nu te pierde cu firea..Fi tu insati si totul va fi perfect.Fi sincera si modesta! Mult noroc
Daca o sa alergi tot timpu dupa el si o sa il presezi o sa te vada ca pe o fata pe care poate sa o aiba oricand.Baietii nu prea sunt atrasi de genu asta de fete. Poate sa le fu*ta si sa le lase.Tu deja ai facut prea multe ca i-ai spus ca il placi-Incearca sa dai un Semn de atentionare -adica fi mai rece -raspunde-i mai greu dar ain acelasi timp bate apropouri legate de voi -fa-l sa te invite in oras -petreceti cat mai mult timp si veti fi impreuna.