Mda... faza ciudata. Chiar crezi ca e ceva asa...nu stiu..interesant. pur si simplu i-a placut cum arati si atat. Daca vroia sa te cunoasca se dadea jos si vorbea cu tine. Sti ce? Asta e baiat de bani gata sau de ala de claxoneaza toate fetele pe drum. tipic. Eu cred ca nu e de nasul tau, dar decizia iti apartine. Bafta
Buna andreea, e clar ca s-a uitat la cum arati si cred ca i-a placut corpul tau, sigur o sa il mai vezi, succes frumoaso
Eu cred ca-l intereseaza numai corpul tau, ma rog, draguta intrevedere.
S-a uitat normal sa vada daca esti buna pentru o tura.el i cu masina una doua agata.stai linistita vei fii o noua pe lista lui daca vei ceda nicidecum iubire
Trebuia sa va cereti unul-altuia fb-ul sau numarul de telefon. Eu cred ca voia sa te agate, depinde de varsta lui.
Scuza-ma ca te intreb, tu cati ani ai? Intreb asta pentru ca ai zis ca el are in jur de 19-20
Pai poate tipul te-a "examinat" sa vada cum arati, daca esti destul de buna pentru el; daca il placi, te implor, afla inainte daca are prietena; daca are, lasa-l in pace, ca doare tare (ti-o spune cineva care a trecut prin asa ceva); iar daca e liber, incearca sa-l cunosti, sa aflii cateceva maruntisuri de la prietenii lui, fara a parea ca te intereseaza asa mult de el, ca-l placi; daca mai trece pe langa tine si-ti zambeste, zambeste-i si tu; poate baiatul chiar te place :*
Si eu care voiam sa spun ca tipul este genul modern de "smecher" cu masina, care a analizat-o pe tipa daca merge o noapte-n *** si spera sa o agate datorita masinii.
Daca baiatul chiar o placea, oprea masina, cobora, ii cerea numarul.
Sfatul meu, ori il uiti, ori cedezi si cazi.
P.S:Aceste "semnale" pe care voi le credeti evidente la toti baietii sunt inexistente.