Buna! Compunei o poezie... Incearca sa te vezi cu ea si fai o surpriza foarte mare. Strangete tu cu niste baieti si du-te la ea si cantai ceva, spune-i ca o iubesti foarte mult si nu poti fara ea.
Incearca sai trimiti sms din 5 in 5 min.
Incearca sa va intalniti pe ascuns. si fai o surpriza nemaipomenita, un buchet de flori mareee si o poezie
Si du-te si spune-le parintilor ei. Ca o iubesti cel mai mult si daca nu o poati iubi pe ea.viata ta n-are rost
Iti UREZ SUCCES!
Funda?
Nu prea sunt baieti ca tine care stiu sa iubeasca Spunele ambelor familii sa accepte asta daca tu o iubesti si ea te iubeste Sa va lase sa fiti impreuna Ca o iubesti enorm Se vede asta
Mda traiesti viata mea dacaaveti macar 14 15 ani strangeti bani si fugiti de acasa ascundetiva la un amic sau ameninta parinti succes amice sper sa fiti impreuna pe veci
Mda treci prin viata mea daca va iubiti asa mult si aveti macar 14 15 ani facetiva planuri si fugiti de acasa sau ascundetiva la un amic cineva sau ameninta parinti bafta succes prietene
Cum sa sfatuiesti pe cineva sa fuga de acasa? realizezi ce spui? ce poate sa faca 2 copii de 14-15 ani singuri pe strazi? si ce ar rezolva cu asta, cand o sa fie gasiti o sa-si ia si o portie sanatoasa de bataie, si inca pe buna dreptate!
Din ceea ce spui tu sa inteleg ca sunteti niste copii?Eu cred ca ar trebui ca prin intermediul unor prieteni comuni sa dai de ea si sa incercati sa clarificati situatia si cu parintii dar si dintre voi! Daca te iubeste la fel de mult veti trece si peste asta!Mult noroc si fii mai optimist!
Eu as incerca dar ea mi-a zis ca a discutat cava cu maicasa si ca numai putem sa fim impreuna...sunt baiat si nu am plans in viata mea dupa o fata dar de asera pana astazi am plans incontinu...
Am trecut printr-o situatie asemanatoare si stiu cat de greu este,daca poti da de prietena ta spune-i sa vorbeasca cu mama ei si sa ii explice situatia,ar trebui sa o inteleaga deoarece si ea a fost odata tanara si a trecut prin ce trecem si noi, si ea s-a indragostit cand era de varsta noastra dar niciodata nu va recunoaste, sa ii spuna ca, chiar te iubeste si ca nu o poate opri sa fie cu tine, sper ca v-am ajutat :*
Mutubal întreabă: