| IoanaPuppy31 a întrebat:

vreau sa ma lamureasca cineva. Ma aflam in prima zi din perioada fertila,eu si prietenul meu am vrut sa facem dragoste neprotejat pentru prima oara,eu mereu foloseam prezervativ deoarece stiu ca e bine sa il folosesti pentru a preveni sarcina si boli, dar acum cum am relatia serioasa si stiu ca fostul facea neprotejat cu fosta lui de cateva ori pe zi si nu a lasat-o insarcinata niciodata, am zis sa incerc. Am facut de 3 ori, nu a durat mult pauza si actele fiecare au durat foarte putin, sa zicem maxim 30 de secunde fiecare. El nu a ejaculat absolut deloc. Subliniez ca deloc, nici in mine nici in afara. Dupa niciun numar pentru ca s-a abtinut, asa facea si cu fosta lui. Sunt sanse sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se apreciaza ca d.p.d.v. teoretic, probabilitatea procentuala de formare a unei sarcinii se incadreaza intre 5-8% (foarte mica) in cazul in care sperma este ejaculata in vagin in prima zi a perioadei fertile. Fiindca in cazul descris NU a ajuns sperma in vagin, rezulta ca NU poate sa existe nici macar acea foarte mica probabilitate amintita. In mod logic posibilitatea de a fi ramas insarcinata este 0 (ZERO). Multa sanatate!

| IoanaPuppy31 explică (pentru corbulalbrosu):

Un raspuns bun, scurt si la subiect, multumesc!

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tu stii cum e aia "sa te abtii"?!
Ai cea mai vaga idee cati copii neplanificati s-au nascut asa?!
Citeste aici si mai gandeste-te!
https://www.mayoclinic.org/......q-20058518
Lichidul preejaculator, care apare in faza de excitatie la barbati, poate contine arhisuficienti campioni la inot, dintre care unul singur ajunge sa te faca mamica!
"Abtinerea" lui, care e de fapt o mega lauda nefondata - el putand fi golit si in alte circumstante! - e "garantia" ta maxima?!
Nici nu ai spus cati ani aveti - ce inseamna ca timp, "relatie serioasa"?!

| kakolukia a răspuns:

Prima zi a perioadei fertile nu e chiar cea mai buna zi sa te joci jocuri dintr-astea periculoase. De aia se si numeste perioada fertila... Daca tot vreti sa va jucati cu focul cred ca, cu o zi sau 2 inainte de venirea ciclului e cat de cat mai sigur. Oricum sanse sa ramai insarcinata exista oricand! Dar daca va place sa traiti periculos macar alegeti-va zilele mai cu cap.

| RAY a răspuns:

Oameni buni da exista teste de sarcina, noi putem deduce nu stii, eu deduc ca nu, dar poate sa fie invers a ceea ce deduc

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu a ejaculat deloc, iar pe tine nu te cheamă cumva Maria, nu poți rămâne însărcinată în modul descris anterior.

| sofisis a răspuns:

Pai...sunt. Barbatii elimina cantitati mici de sperma in timpul actului sexual.

| Bianncax a răspuns:

Nu prea cred, dar daca chiar vrei sa fii 100% sigura ia o pastila

| iarinaa a răspuns:

Nu