| Ismc123 a întrebat:

Vreau să mă lămuresc cu ceva. Acum două zile am avut un contact sexual protejat, am facut doua numere, el s-a sters cu șervețele umede și uscate iar după am început cel de al doilea număr, mentionez ca și-a scos-o inainte cu vreo 2 minute si si-a dat drumul in șervețel. Este vorba de o sarcina? Mulțumesc!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele sunt maxime sa ramai insarcinata, pentru ca la a doua partida de sex nu a mai avut prezervativ, dar a avut sperma ramasa pe teava, de la ejacularea anterioara, care s-a scurs involuntar in vagin in primele 10 secunde.
Daca tu esti in perioada fertila, sansele sa ramai gravida sunt 99%.

| Ismc123 explică (pentru Violleta2022):

Si la a doua partida a avut prezervativ și înaintea de a doua partida s-a terminat afară, dupa care am inceput a doua partidă tot protejat. Nu eram in perioada fertila.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ismc123):

In cazul asta, cand toate pratidele sexuale au fost complet protejate, nu exista risc de sarcina!
Oricum nu exista risc... daca zici ca, nu erai in perioada fertila.

| mihai69 a răspuns:

Posibil.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu am inteles: cum ati facut sex protejat fara prezervativ? Faptul ca a scos penisul inainte de a ejacula nu inseamna sex protejat.
Dupa primul act sexual, pe canalul urinar pot ramane spermatozoizi care nu "dispar" prin stergere cu servetele la partea exterioara a penisului si care pe timpul miscarilor in de du-te-vino, parasesc penisul ajungand in vagin.
Dar ca sa fie sarcina mai este o conditie, care este esentiala: ca tu sa fii in perioada fertila, care se poate calcula prin metoda calendarului.

| peperonies a răspuns:

Clar.

| raz0000001 a răspuns:

Daca nu a folosit prezervativ, foarte probabil

| Razvaneserios a răspuns:

1. Metoda retragerii nu este considerata sex protejat. Sex protejat e doar cannse foloseste preservativul
2. Dupa ce si-a dat drumil prima data trebuia sa se spele cu apa si sapun si sa se duca sa urineze(doar asa se curata uretra de sperma) in cazul in care baiatul nu urineaza dupa ejaculare si face iar sex, lichidul preejaculator(udatura aia) va prelua sperma ramasa de la prima ejaculare si va ajunge in tine. Deci ca sa iti raspund la intrebare, da sunt sanse sa fii insarcinata. Depinde de perioada ta fertila.

| Ismc123 explică:

Păi si primul și al doilea număr l am facut protejat

| Ismc123 explică:

Primul număr l-am facut protejat după care s-a sters cu șervețele iar al doilea tot protejat