| Anny1 a întrebat:

kiss vreau sa ma lamuriti si pe mine cu ceva. Nu vreau sa ma luati la misto si asa deoarece fiecare om greseste. dupa parerea mea.sad. Prietenul meu mi-a introdus degetul cu putina sperma se stersese (nu era sperma asa incat sa se prelinga pe deget) desi mai era mi l-a introdus in vagin (pana atungi eram virgina dar mentionez ca nu`mi cursese sange) asta s-a intamplat pe data de 4 iunie mie trebuia sa imi vina ciclu pe data de 11-12-13 iunie imi venise de abia in data de22 iunie cu dureri mari de ovare si cu sangerari abundente ca si de obicei. apoi mi-a ven it in data de 12 iulie atunci imi cursese multe cheaguri de sange si imi mult maro nu in cantitate foarte mare. dupa care m-am dus si la ginecolog nu i-am spus ca banuiesc o asa zis`a[sarcina] mi-a facut ecografie am intrebat`o pe mama ce mi-a vazut acolo ea este cadru medical si imi spusese ca mi-a vazut trompele uterine tot uterul purta ovarele, iar am un chist mic pe un ovar.Am facut si 5 teste de sarcina care au dat negativ eu zic ca daca era sa fiu trebuia zic eu macar unu invalid. mentionez ca doar unu surechek l-am facut din urina de dimineata.acum deja suntem in data de 14 august mie trebuia ca de obicei sa imi vina in 11-12-13 cam asa dar eu zic ca o sa imi vina deoarece am dureri mari de ovare si in plus am fost si la mare, presupun ca m-am si racit.care este parerea voastra? si cand am fost la ginecolog mi-a facut si "lama" mi-a descoperit ca am candidoza am luat tratament, iar in lichidul` acela putea sa observe ca a`si fi?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, fiindca ai avut menstre si ai facut si ecografie. Din lichid nu se putea observa ca ai fi, teoretic putea observa din ecografie, daca ai facut-o dupa mai mult de 6 saptamani de la eveniment. Ai probleme hormonale date de chisturile de pe ovar si asta este cauza dereglarilor de care suferi. E important sa-ti tratezi atat candidoza cat si chisturile ovariene pentru a ti se regla menstra.

3 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Daca ai facut ecografie si la ecograf nu a fost vazut nici un bebe atunci nu esti insarcinata. love struck
:X Nu iti mai fa griji.
Succes! :*

| Marius2011 a răspuns:

Nu este sarcina 5 teste nu mint si cum zici ca ai fost si la mare ...sa sti si u ca apa sarata tine menstruatia inauntru si luna viitoare iti vine mai greu mai dureros si mai mult, deci stai linistita, cat despre candidoza ai grija se ia si ise face si barbatului rolling on the floor)pa-pa

| adryana_6040 a răspuns:

Nu esti insarcinata tot ce ti se intampla este de la chistul ovarian.