Din punct de vedere legal esti minora si banuiesc ca sti asta.Prin urmare parintii te pot lua si ii pot face probleme si cu politia.Sincer este cat se poate de normal sa nu fie de acord, ca ai prieten e una dar sa te muti cu el de la 16 ani sau mai grav sa te gandesti la casatorie e abssurd.Ai 16 ani ...pentru ce te grabesti atat? daca chiar va iubiti puteti avea o relatie cat se poate de normala cu fiecare la casa lui. Sfatul meu este sa nu te lasi orbita de dorinta de a fi cat mai mult timp langa el,ai rabdare,,lasa-i pe parintii tai sa il cunoasca si daca va fi sa fie sa te casatoresti cu el, poate fi asta si peste cativa ani. Daca vei auzi de la parintii tai ca esti mult prea mica, asculta-i pentru ca nu iti vor raul si au perfecta dreptate si nici el nu e matur la 21 de ani ca sa stie ce vrea de la viata. gandeste-te bine inainte sa faci o prostie si nu te arunca in ceva cand sincer nu esti pregatita din punct de vedere al varstei si nici al experientei de viata. Termina scoala,distreaza-te, bucura-te de relatia voastra si dupa aceea daca inca vei mai dori sa faci pasul asta, vei fi majora si suficient de matura sa iei o decizie.
Noua lege:poti sa te casatoresti daca ai 16 ani dar doar cu aprobarea parintilor...pai iubitu tau poate avea probleme cu politia si cu familia 1)vei capata o reputatie proasta, nu doar tu dar si familia 2)nu recomand s-o faci asa de devreme. daca chiar tii la el fal sa mearga la facultate daca nu merge, sau macar la munca si zii sa astepte macar pana termini liceul bafta scumpa :*
Daca ti la el stai acasa. POate sa aiba mari probleme cu politia. daca se afla se poate interpreta in multe feluri. Tu personal nu patesti nimic. El poate sa ia daca nu ma insel intre 7 si 15 ani.
Poti sa te mariti daca asta vrei sa stii si atunci prietenu tau nu o sa mai aive probleme cu potia (daca faci asta, faci cea mai mare prostie) in sfarsit ca sa te mariti ai nevoie de aprobarea parintilor si in prealabil o adeverinta de la doctor precum ca ai fi "apta de barbat" sau cv de genu asta->singuru avantaj este k o sa fi considerata majorachiar daca nu ai 18 ani
Daca tu esti de acord cu relatie nu poate sa iti faca politia nimic.
Dar eu iti zic mai bine gandeste-te bine inainte de a pelca de langa parinti tai ei te-au cescut cum au putut
Nu au ce sa-ti fac pentru. k te muti q acordul tau... am si eu o prietena care a facut acelasi lucru SA MUTAT LA EL, EA AVAND TOT 16 ANI) intr-adevar au venit cu politia, dar ea a zis ca nu se intoarce aksa deoarece il iubeste si sta acolo de bunavoie... si ia lasat in pace, si dpa cv timp sau impacat q gandu' k ea e q el etc. :X asa ca dk asta iti doresti FAO! SUCCES! :*:*:*
Nu ai c face! la 16 ani sa t legi la cap!,, mierea,, se termina si apoi o sa-ti para rau k ti'ai pus p toti in kp pentru un baiat...esti prea mik pentru asa ceva! viata e frumoasa si trebuie traita treptat, toate la timpul lor! ps : nu t grabi.
Dap, il baga pe prietenasu tau la corupere de minori si se duce la paine impletita si il mai vezi peste 8 anisori xD deci prosta idee.
Scumpa mea nu are ce sa iti faca ca si eu plec vineri la el dar al meu are 18 la mine sunt s probleme cu parintii mei s am vb cu un politist daca ii zici c nu vrei sa te intorci te lasa acolo
Mindfulness întreabă: