Buna! Da, iti da destule motive ca e atras de tine, dar parerea mea e sa-l lasi pe el sa faca primul pas daca chiar vrea o relatie cu tine, pentru ca baietii astia sunt atat de complicati si nu poti fii sigura daca un baiat te place cu adevarat nici macar dupa ce ti-o spune. Abia cand iti demonstreaza prin fapte poti fii sigura de asta. Dar totusi sa fii atenta si la cele mai mici detalii pentru ca exista o gramada de baieti smecherasi care vor doar sa profite, NU spun ca asa e si el, pentru ca nu-i stiu nici macar numele, dar te avertizez sa fii atenta ca sa nu suferi mai tarziu. Baietii de treaba sunt peste tot si ei, doar ca se gasesc mai greu, incearca intai sa-l cunosti mai bine, sa vezi in continuare cum se comporta cu tine, in preajma ta, si repet, lasa-l pe el sa faca primul pas, pentru ca, daca chiar te place, il va face Trebuie doar sa ai rabdare si sa ai un spirit de observatie bun, ca sa-ti dai seama ce vrea cu adevarat. Cam atat am avut de spus, mult noroc si bafta in a cladi o relatie cu el!
Parerea mea e ca si el te place. mergi la el si spune-i sa inchida ochii pentru ca ai o surpriza pentru el si cand ii inchide atunci dai un pupic pe gura si vezi ce reactie are! apoi sa ne spui si noua cum au decurs lucrurile! Succes!
Ee..Nu am tupeu d asta
HappynewCenusa întreabă: