Depinde! Daca nu esti genul care sa planga dupa un esec sau sa-ti regreti reusita, as spune sa incerci cu ea daca asta chiar te face fericit, desi, este o mare sansa sa nu te vrea decat ca prieten si nimic altceva, pentru ca din ce spui tu, nu cred ca va dori sa aiba o relatie cu cel acuzat pe nedrept de iubitul ei ca le-a distrus relatia.Ar fi grav daca ar vrea asta si tie iti va face la fel pe viitor, deci mai bine nu.
Optiunea a doua ar fi sa le spui papa, sa nu mai vorbesti nici cu ea nici cu el.In acest caz ar fi o sansa sa`i recastigi daca el se va convinge ca tu nu tii legatura cu ea si el s-a inselat.
Si optiunea cu numarul trei, pleci de tot, care i`a imbracat. Nu ai nevoie de asemenea drame in viata ta decat daca ai o placere pentru durere.Se mai gasesc si alte fete.
Stiu ca suna banal, dar fa ce simti. Gen fa media aritmetica dintre ce-ti spune inima si ce-ti spune ratiunea, mergi pe calea de mijloc, desi eu inclin sa-mi ascult rațiunea mai mult.
Deci nu asculta de DorelExpertu ca nu e asa expert.
Nu o lasa pe ea sa decida intr-u totul, ca si cum ai fi la "mana ei" cum s-ar spune. Ia si tu atitudine. Nu esti obligat sa suporti dramele copilaresti ale nimanui, mai ales cand dai de cate o persoana indecisa pe sentimentele sale si care uita de tine. Si prin faptul ca "uita de tine" ma refer ca tie nu-ti place situatia, dar ea tot acolo te lasa ca "e indecisa".
Dupa parerea mea, ce a spus WaterDrop mi se pare destul de rezonabil si okey.
Nu esti obligat sa suporti, indiferent de cati ani au fost la mijloc.
Bafta.
Bananacantareata87 întreabă: