| UnNimeniAltul a întrebat:

Bună TPU.
Vreau sa revin cu o întrebare vouă, tuturor celor care folosesc TPU.
Am o dilemă de viață să zic așa.
Eu, timp de 4 ani, am avut 2 cei mai buni prieteni, cei doi fiind un cuplu, un băiat și o fată, m-am înțeles cu amândoi foarte bine 3 ani, după care au început să apară probleme...
Cei doi s-au despărțit, din cauza că el era foarte gelos și încet încet devenise dușmanul meu!
Pentru că ajungeam sa nu ne mai suportăm și nu ne mai salutam deloc...
Dar cu ea, m-am înțeles foarte bine mereu și țin enorm de mult la ea, că la ochii din cap, însă ea îl iubește pe el și dacă cei doi se împacă eu voi dispărea total din peisaj, ea a spus că mai bine alege sa aiba un cel mai bun prieten decât un iubit gelos, care pe langa că era gelos o și înșela...
Nu as vrea sa o fac sa aleaga o decizie care sa o facă să regrete mai târziu.
Nu știu cum să acționez!
Țin enorm de mult la ea, dar nici să unim din nou gasca nostră nu am putea, nu as putea eu, văzând-ul pe el.
Ce sa fac, menționeaz că ține mult și la mine, dar și la el, și nu ar vrea să renunțe la nici unul dintre noi.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| WaterDrop a răspuns:

Depinde! Daca nu esti genul care sa planga dupa un esec sau sa-ti regreti reusita, as spune sa incerci cu ea daca asta chiar te face fericit, desi, este o mare sansa sa nu te vrea decat ca prieten si nimic altceva, pentru ca din ce spui tu, nu cred ca va dori sa aiba o relatie cu cel acuzat pe nedrept de iubitul ei ca le-a distrus relatia.Ar fi grav daca ar vrea asta si tie iti va face la fel pe viitor, deci mai bine nu.

Optiunea a doua ar fi sa le spui papa, sa nu mai vorbesti nici cu ea nici cu el.In acest caz ar fi o sansa sa`i recastigi daca el se va convinge ca tu nu tii legatura cu ea si el s-a inselat.

Si optiunea cu numarul trei, pleci de tot, care i`a imbracat. Nu ai nevoie de asemenea drame in viata ta decat daca ai o placere pentru durere.Se mai gasesc si alte fete.

4 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Stiu ca suna banal, dar fa ce simti. Gen fa media aritmetica dintre ce-ti spune inima si ce-ti spune ratiunea, mergi pe calea de mijloc, desi eu inclin sa-mi ascult rațiunea mai mult.

| BadAngel3 a răspuns:

Deci nu asculta de DorelExpertu ca nu e asa expert.
Nu o lasa pe ea sa decida intr-u totul, ca si cum ai fi la "mana ei" cum s-ar spune. Ia si tu atitudine. Nu esti obligat sa suporti dramele copilaresti ale nimanui, mai ales cand dai de cate o persoana indecisa pe sentimentele sale si care uita de tine. Si prin faptul ca "uita de tine" ma refer ca tie nu-ti place situatia, dar ea tot acolo te lasa ca "e indecisa".
Dupa parerea mea, ce a spus WaterDrop mi se pare destul de rezonabil si okey.
Nu esti obligat sa suporti, indiferent de cati ani au fost la mijloc.

Bafta.

| DorelExpertu a răspuns:

Tu nu faci nimic.
O lasi pe ea sa decida.

| UnNimeniAltul explică:

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi!