| Pufosenieeeeeee a întrebat:

vreau sa spun ca sunt fata am aproape 14 ani dar nu judecati varsta. imi place de un baiat adica il iubesc iar el este cu alta fata de seama mea. de multe ori s-a despartit de ea pentru mine si zicea ca doar tine la ea si ca pe mine ma iubeste. acum sunt de o luna si cv impreuna si el imi da mie mesaje de Paste, ma intreaba ce mai fac, pe unde sunt..cand ne intalnim afara abia zice buna si incearca sa ma faca geloasa cu actuala. eu ce sa cred? ca ma iubeste sau nu? ps. : "relatia"noastra a inceput de asta-vara..adica ne desparteam ne impacam cam asa..nu e o relatie. dar mereu se intorcea la mn..adica el niciodata nu s-a desp de mine, numai eu, dar tot el venea la mn..deci. ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| dincolodevise a răspuns:

Buna scumpo ...eu zic ca el inca te place. daca nu te-ar placea de ce te-ar mai cauta? de ce ar vrea sa te faca geloasa? acestea sunt semne clare ca el inca tine la tine. dar probabil ii este teama sa mai incerce ceva cu tine crezand ca tu te vei desparti iar de el. Asa ca eu zic sa incerci sa vorbesti cu el serios si sa-l intrebi ce are de gand sa faca. iar tu daca il iubesti si vrei sa incepi o relatie cu el nu te mai desparti de el la prima greseala ..ai grija de tine. te pup

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu neg puterea voastra de a avea sentimente la varsta asta, dar deocamdata va jucati doar de-a dragostea.
Nevoia voastra de afectiune e enorma si cautati "dragoste" in orice, in toate manifestarile.
Nici tu nu-l iubesti pe baiatul asta si nici el pe tine.
Doar va placeti unul pe celalalt.
Si asta o dovedeste jocul lui cu doua fete.
O vede pe cealalta, ii place, nu se poate abtine si-i spune repede c-o iubeste.
Te vede pe tine, ii placi, nu se poate abtine si-ti spune repede ca te iubeste.
E un joc riscant si urat, care la varste mature arde inimi si distruge suflete.
Nu mai accepta sa fii folosita in felul asta, pune piciorul in prag si lamureste lucrurile, mai bine singura decat rezerva sau mantaua de ploaie a unui baiat care nu stie ce vrea.
Te-ai obisnuit cu situatia asta si iti place sa-l vezi ca apare de nu stiu unde si imediat isi incepe declaratiile, dar asta nu-i o relatie care te poate bucura vreodata, te tine legata numai prin nesiguranta pe care ti-o provoaca. Daca ai fi sigura ca te "iubeste", intr-o luna te-ai plictisi...
Cauta un alt baiat, doar pentru tine, doar al tau.
Vei fi mult mai multumita!

| Pufosenieeeeeee explică (pentru greece12):

Multumesc :*. Ma simt mai linistita puppy dog eyes. PS : Id-ul taubatting eyelashes?

| IMC90 a răspuns:

''il iubesc''
spui cuvinte mari pe care nu le-ntelegi. poate vrei sa zici ca te atrage fizic si ai facut o pasiune pentru el...

| catalin02 a răspuns:

Pai e cam complicat deci daca din vina ta v-ati despartit si el venea sa isi ceara scuze e nebun dupa tine(eu nu as face asa ceva, e o chestie de orgoliu). Faza cu gelozia e cam complicata, incerca sa te faca sa suferi(adica e clar ca nu te iubeste)