anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
Vreau să spun și eu ce am pe suflet. Poate va părea penibil dar mă gândesc de ceva timp la asta.
Peste câteva săptămâni fac 18 ani și nu am avut niciodată un iubit.Toate fetele pe care le cunosc au iubiți cu care au deja relații de peste 3 ani sau și-au găsit și ele pe cineva recent..Am suferit mereu din dragoste.Mereu dau numai de dubioși sau de băieți de care pur și simplu nu mă simt atrasă. Mereu am avut ghinion în dragoste și niciodată nu mi-a mers bine când vine vorba de asta.Sincer mă simt nașpa când le văd pe prietenele mele cu iubiții lor cum se sărută sau alte gesturi...numai eu singură și tristă.Da știu că probabil mai am timp, dar aș vrea și eu o persoana care să mă aprecieze, să îmi spună că mă iubește și să îi pese de mine cu adevărat, să îmi ofere afecțiune pentru că mereu sunt singură și nimeni nu mă ascultă și am momente când am și eu nevoie de o îmbrățișare...mi-aș dori să știu și eu cum e să fii iubită de către cineva

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici unulcare-i singur si disperat sa-si faca si el o iubita, poate va intalniti si va iubiti:

https://www.tpu.ro/......le-mananc/

| raniamaria789 a răspuns (pentru Violleta2022):

Violeto, stai linistita ca nu sunt asa disperată, nu-mi mai da tu variante, ca aici nu sunt pe tinder și nici n-am menționat că vreau să fac cunoștință cu un băiat de pe TPU/internet.

Și de ce mă rog dai link cu întrebarea mea? Te rog frumos să ștergi acel răspuns.Mulțumesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru raniamaria789):

Fetita draga, din topicul scris te tine, taman asta reiese, ca esti disperata, uite aici:

"Sincer mă simt nașpa când le văd pe prietenele mele cu iubiții lor cum se sărută sau alte gesturi...numai eu singură și tristă..."

Dacă eram disperată ziceam direct că băi sunt disperată laughingdacă tu crezi că un sentiment nașpa înseamnă disperare,
m-am lămurit deja cu tine.Se vede că răspunzi la întrebări doar de dragul de a răspunde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vei afla când îl vei găsi,nu putem să îți transpunem prin cuvinte cum e sa fi iubita. Vei găsi cu siguranță un băiat pe care îl vei găsi atrăgător și el pe tine,care te va prețui,respecta și iubi. Nu este totul pierdut,viața ta sociala de la vârsta asta incepe,acum ești în grafic, când vezi un băiat de care ești atras te bagi pur și simplu in seamă cu el, îl abordezi, de preferat in real nu virtual. Dar dacă ești frumusela sigur vei găsi, daca nu ai anturaj in care sa îți prezinte vei găsi la locul de munca. Va veni când te vei aștepta mai puțin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ali22a nu îți pot răspunde la mesaj.În caz că vezi mesajul asta dă pe setări și permite tuturor membrilor să-ți trimită mesaje că să putem discuta.

| Robby121 a răspuns:

Din ce județ ești