Uite aici unulcare-i singur si disperat sa-si faca si el o iubita, poate va intalniti si va iubiti:
https://www.tpu.ro/......le-mananc/
Violeto, stai linistita ca nu sunt asa disperată, nu-mi mai da tu variante, ca aici nu sunt pe tinder și nici n-am menționat că vreau să fac cunoștință cu un băiat de pe TPU/internet.
Și de ce mă rog dai link cu întrebarea mea? Te rog frumos să ștergi acel răspuns.Mulțumesc.
Fetita draga, din topicul scris te tine, taman asta reiese, ca esti disperata, uite aici:
"Sincer mă simt nașpa când le văd pe prietenele mele cu iubiții lor cum se sărută sau alte gesturi...numai eu singură și tristă..."
Dacă eram disperată ziceam direct că băi sunt disperată dacă tu crezi că un sentiment nașpa înseamnă disperare,
m-am lămurit deja cu tine.Se vede că răspunzi la întrebări doar de dragul de a răspunde.
Vei afla când îl vei găsi,nu putem să îți transpunem prin cuvinte cum e sa fi iubita. Vei găsi cu siguranță un băiat pe care îl vei găsi atrăgător și el pe tine,care te va prețui,respecta și iubi. Nu este totul pierdut,viața ta sociala de la vârsta asta incepe,acum ești în grafic, când vezi un băiat de care ești atras te bagi pur și simplu in seamă cu el, îl abordezi, de preferat in real nu virtual. Dar dacă ești frumusela sigur vei găsi, daca nu ai anturaj in care sa îți prezinte vei găsi la locul de munca. Va veni când te vei aștepta mai puțin