| guss25 a întrebat:

vreau sa stau cu o fata mai mica decat mine cu 2 ani. vorbesc cu ea de 2 zile pe mess si facebook si din cate am inteles ar vrea sa stea cu mine dar tot odata vrea sa mai insist.problema ar fi ca nu mai stiu ce sa ii zic si imi e frica sa nu o dau in bara.

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Fi tu insuti si astfel nu o sa o dai in bara. eu zic sa nu te grabesti. vorbesti doar de 2 zile cu ea, mai asteapta pana o sa ajungi sa o cunosti cat de cat si apoi poti sa treci la pasul urmator. asa e cel mai firesc si lucrurile o sa vina de la sine, o sa vezi. nu trebuie sa te gandesti ce sa vorbesti cu ea, trebuie sa fi natural, sa ii spui tot ce vrei sa ii spui atunci cand vrei sa ii spui. invit-o in oras, cumpara-i inghetata(ca tot e cald afara), fi amicul ei cel mai bun inainte sa ii fi prieten si o sa vezi ca relatia voastra va fi mult mai deschisa daca inainte de asta ati fost doar prieteni.
nu trebuie sa te grabesti, ea se va simti presata si te va respinge sau, in cel mai rau caz o sa iti dai seama ca nu prea ai lucruri in comun cu ea si dupa doua saptamani o sa ii dai papuci urmand ca ea sa fie cea care sufera sau chiar tu o sa fii acela.
Nu te grabi! lasa lucrurile sa se deruleze in ritmul lor firesc si o sa iasa totul mult mai binehappy
Bafta!:*

2 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Fi tu. Asta conteaza cel mai mult.
Pa, pa.
Mult succes in viata sa ai.

| sangrela a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi sa va cunoasteti mai bine, invit-o la un suc ...etc. Si apoi intreab-o daca vrea sa stea cu tine! sa sti ca nu este mare diferenta intre voi. Si intre mine si prietenul meu tot 2 ani sunt diferenta, dar se pare ca la noi nici nu se observa.laughing. bafta. sper ca ti - am fost de folos.