Fata nr3 te place dar si fata nr 4, am inteles ca inca nu vrei sa te implici intr-o relatie inca si ca lasi lucrurile sa decurga de la sine si sincer... apreciez gandirea ta
Se aseamana destul de mult si cu o poveste de-a mea (si eu sunt in a IX-a). Crede-ma, ai procedat foarte bine. Alte sfaturi ti le dau degeaba, ca vad ca te descurci bine Nu pot sa-ti mai spun decat BAFTA!
Din ce spui tu...eu cred ca cele 3(primele) nu tin deloc la tine.Insa de a 4 eu cred ca o intereseaza de tine avand in vedere ca se preocupa de soarta ta si vrea sa vorbeasca cu tine.Acum exista si posibilitatea ca ea sa faca asta doar pentru ca ii este mila si vrea sa te ajute sau poate chiar ii place de tine.De ce zici ca esti prea mic si ca relatiile nu tin la varsta asta? Eu zic ca nu e adevarat ce zici.Fii atent si la comportamentul ei adica cat de afectiva e...Si daca iti place si tie de ea raspunde-i inapoi :imbratiseaz-o, prinde-o de mana. Uneori dragostea apare de unde nu te astepti.Succes! Sa ne spui ce ai facut