| Alexandu20 a întrebat:

vreau sa stiu daca se poate numi o problema grava din punct de vedere fizic ce am facut.Deci am varsta de 14 ani iar mie mi-a venit ideea proasta in cap sa ma duc la o prostituata, am fost am crezut ca nu ma primeste dar m-a primit chiar daca eram fara masina.Am vorbit cu ea si am ajuns sa faca un sex oral cu 10lei i-am dat si am mers mai incolo de drum unde a facut ce am zis.Ma poate afecta cu ceva fizic acest lucru tinand cont ca am si sarutat-o de doua ori. Vreau un raspuns cat se poate de concret

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Alexandru se pot lua si bolii prin sarut sa stii,cam ieftina prostituata asta, dat viitoare te protejezi cand ajungi acasa isi speli hainele toate,mereu trebuie sa ai protectie indiferent iubita, amanta, prostituata anal, oral, vaginal etc

10 răspunsuri:
| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Nu ti se intampla nimic stai linistit dar data viitoare sa te protejezi

| Doub a răspuns:

Ehhh, nimic grav.
Doar să iei o boală nasoală, dar cui îi pasă? Măcar ai avut un moment de fericire.

| SkyPilot a răspuns:

Singurul mod in care poti fi afectat este sa fi luat un BTS de la ea. Majoritatea acestora sunt tratabile, unele mai usor iar altele mai greu, singura problema majora pe care o poti avea este HIV. Pentru HIV ar fi bine sa mergi sa iti faci analiza la mai mult de 6 luni de la contact (si sa o repeti la un an). Sansele de HIV prin oral si sarut sunt totusi foarte, foarte mici. Pentru tot restul, ar fi indicat sa discuti cu medicul de familie care iti va da trimiterile necesare. Fiind minor, nu stiu cum vei putea realiza acest lucru fara sa stie parintii.

| Green66 a răspuns:

Nici nu vreau să-mi imaginez cum arată aia dacă a cerut 10 lei pentru oral :-&

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Linisteste-te, de la oral nu se lasa cu urmari grave, dar poti merge la un control in cazul in care observi nereguli la penis (iritatii, aparitia de papule albe, pete albe). Daca ai facut sex vaginal si ai folosit prezervativ NU ai de ce sa te temi, dar pentru linistea ta poti merge sa iti faci analize de sange pentru HIV si boli cu transmitere sexuala. linisteste-te si vezi cum evolueaza corpul tau.

| NameHarris a răspuns (pentru Green66):

La asta ma gandeam si eu laughing Oare avea avea ceva dinti in guralaughing

| starall a răspuns:

NU poti pati nimic stai linistit, dar data viitoare ar fi mai bine sa te protejezi.

| ywar a răspuns:

Te-ai gandit bine. De 10 lei poti sa te duci sa iti iei si o aspirina... Nu imi vine sa cred cand vad atata prostie. Daca tu ai o leziune la nivelul sculei pe care, evident o folosesti pe post de creier, poti lua boli cu transmitere sexuala cu duiumul. Mi-e greu sa cred ca cerand 10 lei pe o prestatie, acel exemplar nevertebrat are o igiena corespunzatoare. Asteapta-te la ce-i mai rau. Urmeaza niste luni grele de asteptare a unui verdict. Fa-ti analize de sange dupa 3 luni (HIV1, 2) etc.

| Xulescu006 a răspuns:

Mă-ta ce zice?