| EuAndreia a întrebat:

Vreau sa stiu daca un baiat ma place, si adevarat e ca si eu il plac putin dar nu vreau sa-i dau de inteles lui sau colegilor mei.La scoala eu stau cu el in banca(asa am nimerit). In prima zi am stat cu spatele la el(in pozitia opusa)si il enervam ca stateam asa si tot facea anume ca sa ma intorc.Acum stau cu fata la el(normal). Cum imi dau seama daca ma place? Sa stau in aceeasi pozitie ca in prima zi? Ce ar trebui sa fac ca sa-mi dau seama?

4 răspunsuri:
| dOaReU_2106 a răspuns:

Ar fi o idee sa incerci s mai stai din cand in cand cu spatele la el ca sa vezi cum reactioneaza.si daca chiar ii pasa va incerca sa te faca sa te intorci de fiecare data. totusi asta nu este de ajuns sa iti dai seama pentru ca se poate sa-l deranjeze doar faptul ca nu-i acorzi atentie si sa nu fie neaparat interesan de tine. ar fi bine sa incerci sa borbesti cu prietenii lui si sa vezi daca stie vreo unul dintre ei ceva dar fara sa te dai de gol.

| mgtow a răspuns:

Intrebandu-l.

| Gabitza_8201 a răspuns:

Sa stai cu el in banca.Si da arata-i ca simnti ceva pentru el asa prin gesturi frumoase, vorbe frumoase.atigeri pe mana, ceva asa finutwinking

greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,si daca ai sta cu mine in banca m-ar deranja spatele tau,e chestie de politete aici!
Pe urma,daca tot stai cu el in banca,tu nu-ti poti da seama daca te place sau nu si iti putem spune noi din fata unui ecran de calculator?
Tu nu vezi?
Iti da atentie,te apara, iti zambeste, vorbeste mai mult cu tine decat cu restul? Astea ar fi primele semne ca un baiat te-ar putea placea.Si,toate astea sa le faca doar cu tine, nu cu toate celelalte.
Deci, gandeste-te cum se comporta si vei intelege singura!
Succes.