Deci tinand cont ca este mai mare cu 5 ani, nu sunt chiar foarte multe sanse sa te placa.Dar daca vrei sa vorbesti cu el zi si tu buna, iar a doua zi lasa-l sa-ti spuna el, intreaba-l incetul cu incetul ce face etc. Daca are id cerei-il si acolo puteti vorbi mai multe. Incearca, pana la urma varsta nu conteaza
El are 19 si deci u ai 14
eu zic sa il lasi in pace ca el te vede ca pe un copil, chiar daca tie ti se pare ca se uita la tine
Esti minora.Adica un copil.Nu incerca o relatie care il va baga in probleme.Vezi-ti de scoala.
Eu unu ti-as spune sa il lasi pentru ca el o sa te vada minora si poate sa profite din astea si mai ales cine stie poate el se drogeaza si va prinde politia in casa, si va ia pe amandoi eu unu iti spun ca mai bine e sa il lasi
Nu nu se drogheaza, nu fumeaza nu bea, DEAIA imi place de el fiindca nu face nimic din astea si este de treaba dar mai demult stateam vara cu el pe afara dar nu stiu de ce am pierdut legatura (( si acum imi este rusine sa mai vorbesc cu el
De ce poate ca acum ca nu ai mai vorbit cu el poate ca vrea sa mai vorbeasca cu tine, ar trebui sa il suni daca nu faci asta acum poate are pe alta
Bun sa va spun cum sta treaba eu nu vreau sa fiu cu el vreau sa fim din nou prieteni adica sa iesim din nou ( cu totii afara, mai sunt si alte persoane ) si sa vorbim nu caut sa fiu impreuna cu el!
Da NU vreau sa am o relatie cu el ( doar imi place de el ) vreau sa fim din nou prieteni cum eram cand eram mici...
Ai gusturi fine la bunute in poza. sigur ar fi tentat de tine, dar nu te arunca ink in...
anonim_4396 întreabă: