anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va cer parerea. Astazi un baiat de care imi placea mi-a propus daca vreau sa fiu iubita lui si chiar nu stiu ce sa fac..eu i-am spus ca ma mai gandesc dar totusi nu vreau sa stric o prietenie asa stransa ca noastra dar totusi cred ca mi-ar parea rau ca nu am incercat. Si mai este un motiv care ma mai retine. faptul ca nu prea stiu sa sarut si imi fac griji ca va rade de mine.voi ce ziceti?
Funda pentru cel mai bun raspuns! :*

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

Eu zic ca prietenie sincera, adevarata, intre un baiat si o fata nu poate sa existe. Mereu vor aparea sentimente. Atat timp cat el te place, si ti-a zis, daca il refuzi, prietenia voastra usor, dar sigur, se va destrama, deoarece din moment ce te place si il refuzi, va incerca sa te evite, sa incerce sa te uite.
Deci sfatul meu e sa accepti. Cea mai frumoasa poveste incepe cu o prietenie.
In privinta sarutului, nu fi timida, ia-te dupa el, lasa-l sa te indrume. Din moment ce iti este prieten te va intelege si va fi alaturi de tine ca si prieten si apoi ca si iubit. Bafta, nu lasa pe alta sa ti-o ia inainte, abia atunci o sa regreti.

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nimeni nu creste invatat si din greseli se invata!
Vorbeste cu el si de comun acord, daca nu iese sau nu va intelegeti, sa ramaneti prieteni!

| LarriBia a răspuns:

Stai liniștită în privința sărutului, nu e mare șmecherie, totul are un început! Puteți să încercați să fiți mai mult decât prieteni, dar dacă nu merge să puneți punct și să reveniți la relația pe care ați avut-o. Multă baftă!

| neutrino a răspuns:

Nu ai cum sa fii iubita cuiva fara sa stii sa saruti! Vorbeste cu el, spune-i adevarul si poate te accepta asa cum esti, de dragul tau.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vezi? Dacă ai fost prea preocupată cu învățarea diatezei reflexive ai rămas în urmă la altele laughing!

| Georgiiiiiii a răspuns (pentru floresdemayo):

Mesajul este lasat de sora mea nu de mine... :d laughing)) Eu am probleme doar cu diateza reflexiva nu cu astealaughing..sau ma rog aveam laughing

| emag a răspuns:

Explica-i ca orice s-ar intampla nu vrei ca prietenia voastra sa ia sfarsit, si ca accepti sa fii iubita lui, ca puteti fi mai mult decat prieteni happy

Răspuns utilizator avertizat
| George1347 a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa fii prea priceputa in a saruta pentru ca va zice ca esti prea experimentata si se v-a intreaba cu cati ai incercat oare pana acum. Daca nu vrei nimic decat sa ramaneti prieteni spune-i. Daca iti place de el incearca daca nu iti place spune-i ca e mai bine sa ramaneti prieteni... Dupa parerea mea incearca nu prea ai nimic de pierdut.

| andrada17ani a răspuns:

Vezi daca te place cu adevarat ca sansele sa isi bata joc de tine sunt destul de mari daca are peste 16 ani sigur ca se gandeste la sex si find tu prietena lui s-a gandit sa increce cu tine am o prietena a patit ca tine incerarcal sa vezi ce intentii are cu adevarat daca nu vrea nimic serios gaseste altul, si in legatura cu sarutul incerca sa te uiti pe youtube si vezi acolo

| pixele a răspuns:

Daca nu vrei sa strici prietenia inseamna cu nu esti cu adevarat atrasa de el, uitate la filmul friends with benefits.big grin

| Georgiiiiiii a răspuns (pentru pixele):

Sincer ma simteam atrasa de el dinainte sa ia el atitudinehee hee dar totusi..nu stiu..eu am mai fost cu un singur baiat si cred ca este o teama din cate stiu eu el a avut mai multe iubite.
Neutrino : Nu am zis ca nu stiu sa sarut deloc! Am spus ca nu stiu asa de bine! happy