| TheRainBoy a întrebat:

vreau sa va cer parerea asupra unei intamplari prin care am trecut acum cateva luni. Am inceput o relatie cu un coleg acum 8 luni, de ceva timp nu prea mergea si un alt coleg, a aparut in peisaj, m-a invitat la un film am mers cu el si a fost destul de frumos, dupa film mi-a marturisit ca e indregostit de mine, eu I-am spus ca am o relatie, nu a parut surpris si am continuat sa ne vedem din ce in ce mai mult, el a ramas indregostit de mine, si cu timpul m-a ajutat in diverse probleme cu familia cu iubitul etc, m-a ajutat si sa ma despart de el, el mi-a scris mesajul de despartire si a avut grija sa ramanem prieteni dupa ce a avut loc despartirea, dupa cateva saptamani m-a sarutat, am continuat pentru un timp, el sa indregostit si mai mult de mine eu nu stiu ce simt pentru el, de multe ori l-am indepartat, dar el m-a iertat si a continuat sa fie langa mine, pana la urma am inceput o relatie cu colegul lui de camera, cand a aflat si-a iesit din minti si a vrut sa il bata, dar l-am convins sa imi promita ca nu se atinge de el, dar se pare ca nici iubitul meu nu se lasa si a fost cu doi prieteni si l-au amenintat, cu o zi inainte sa plece, le-a spus in fata ca daca vor sa se bata sa ii spuna in fata. in aceeasi seara inainte sa plece am iesit cu el la cumparaturi, si l-am sarutat ( desi eream in relatie cu actualul ) am inceput sa plang si ii simt lipsa dar am ales sa il indepartez cat am putut de mult, acum nu stiu ce sa mai fac, la sfarsitul luni va veni inapoi in oras, si nu am mai vorbit cu el de mult, tot ce stiu e ca s-a schimbat. El se tine de cuvant deci nu cred ca il va bate pe actualul, dar nici nu va sta sa asculte insultele. Am nevoie de sfatul vostru ce sa fac, nu stiu daca il iubesc, eu I-am spus ca actualul e iubirea vieti mele dar m-am combinat cu el doar sa il indepartez. Va rog un sfat, o solutie ceva.( sunt fata, am imprumutat contul unui coleg ( sa nu se faca vreo confuzie din cauza numelui ))

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetita, tu ai probleme mari din cauza neseriozitatii si daca etsi in mare necaz acum, este din cauza ca nu ti-a pasat cu cine mergi, ce faci si de ce faci. Sincer, nu pot sa te inteleg!
Esti in mare rahat din cauza comportamentului tau, din cauza deciziilor luate de tine si nimeni altcineva. Din pacate, trebuie sa suferi ca sa realizezi ca tot ceea ce ai facut pana acum a fost gresit si asa ceva nu trebuia sa faci.
cand tratezi oamenii cu neseriozitate si iei decizii neserioase, nu poti s ate astepti sa fii tratata serios.
Invata sa respecti oamenii si sa nu-i mai tratezi dupa cum iti convine tie, ca ajungi ca roata sa se intoarca si sa suferi cum nu ti-ai putut imagina.

| Doub a răspuns:

Eşti mai bleagă ca o maimuţă

| MidnightR a răspuns (pentru Doub):

Da si aia prosti ca umbla dupa fundul ei.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca tu nu esti in stare sa iti dai seama ce simti, de ce naiba ai crede ca cineva care nu te cunoaste ar putea stii? Lasa baietii ca nu esti matura deocamdata pentru o relatie.

| seth2016 a răspuns:

Asta e scenariu de telenevela. Foarte bine scris rolling on the floor.

| Kira5854 a răspuns:

Tipul te-a ajutat in problemele cu iubitul? Ti-a scris mesajul de despartire? La cateva saptamani( cand s-au linistit apele) te-a sarutat?
vorba aia" In lumea asta sunt mai multi prosti decat oameni"
Se vede de la o posta ca singurul lucru la care te-a ajutat acest prieten a fost sa iti pierzi relatia pentru a incepe una cu el.

| DeikrAndrei a răspuns:

Daca tu nu ai fi indragostita de el, nu ai fi scris intrebarea asta, nu l-ai fi sarutat, nu ai fi continuat sa tot iesi cu el, si asa mai departe. Lasa-l pe asta cu care esti si ia-l pe ala ca e mai bun.