| Tupeuuuuuuuu a întrebat:

Vreau sa va cer parerea in legatura cu situatia in care ma aflu.Nu de mult ma impacasem cu un baiat,cu care ma intalneam din cand in cand, dar nu ca si iubiti,ci doar amici dar mai intimi! Dupa ce ne-am impacat,ne-am intalnit,dupa care am mai vorbit cateva zile,iar apoi el devenise putin mai rece iar eu m-am suparat,si nu am mai vorbit cu el,dandu-i ignore pe toate retelee de socializare,el stiind lucru asta,insa s-a comportat ca si cum nu i-ar pasa! Azi am fost intr-un loc cu mai multa lume,iar eu am trecut pe langa el cu prietena mea,si el m-a intrebat"CE faci..." iar eu nu i-am raspuns, nici nu m-am uitat spre el mi-am vazut de drum, apoi iar am dat nas in nas cu el, si cand am trecut unul pe langa altul, m-a lovit cu cotul ironic.Eu in sinea mea as vrea sa ma impac cu el, dar vreau ca el sa faca primul pas.I-am dat un apel,ca sa ma sune inapoi, cu "pretextul ca am vrut sa sun pe altcineva"iar el nu ma mai sunat pe urma.Ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac, in consecinta? Multumesc.

5 răspunsuri:
| marinaa9 a răspuns:

Sunteti prea orgoliosi. Daca-l vrei inapoi fa tu primul pas

| RobertFHC a răspuns:

Lasa-l pe el, tu esti fata. big grin

| DulceLup a răspuns:

Ce varza esti laughing)
Faza cu telefonul a fost naspa. Mai rau l-ai departat de tine.
E clar ca el incearca, dar daca tu il respingi. Ce vrei sa faca, sa te ia cu forta? laughing)
Suna-l tu. Lasati principiile astea ca 'e baiat', 'sa faca el primul pas', prostii!
Daca tu esti interesata de el, tu il suni. Punct!

| Tupeuuuuuuuu explică (pentru DulceLup):

Daca baiatu' e interesat te cauta, nu o fatawinking! Cum l-am departat cu telefonul, fi mai explicit, te rogwinking cand faci o afirmatie, motiveaza alegerea facutawinking!

| DulceLup a răspuns (pentru Tupeuuuuuuuu):

Nu va inteleg frate. Daca tu esti interesata, iar el e interesat si incearca sa te bage in seama dupa care tu ii dai 'jet', la ce te plangi? Ce nu-ti convine? I-ai dat de 2 ori jet: o data cand te-a intrebat 'ce mai faci?', apoi cand te-a lovit cu cotul. De ce te-ar mai suna? Ca sa urmeze a treia oara? Las-o in *** de treaba.