| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Vreau sa va cer sfatul vostru.Peste o luna plec in Spania si o sa-mi fie foarte dor de prietena mea.Sunt virgin :d si nu stiu daca sa-i propun sa o facem inainte sa plec sau daca sa mai astept pana ce ma intorc.
Eu ma intorc in septembrie cand incepe scoala ca sa mai fac si clasa a 12-a. app si ea este v;;;; ă.
Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| Roberta a răspuns:

Hei happy si eu m-am aflat intr-o situatie asemanatoare, adica cu un an in urma a trebuit sa plec din Romania pentru a ma muta in Italia definitiv, aveam o relatie de 9 luni jumate, iar prietenul meu mi-a propus acest lucru cu cateva saptamanii inainte sa plec. Nu mi-a fost deloc usor pentru ca stiam ca dupa aceea lucrurile se vor schimba asa ca am pus capat relatiei. Dar la tine lucrurile stau invers asa ca te sfatuiesc sa-i propui inainte happy

6 răspunsuri:
| Colla a răspuns:

Frate incearca...nu te du la ia si spune'i,, Tu hai sa ne fu.garim" ...cheam'o la tine faceti dragoste si incearca.

| PetreConstanta a răspuns:

Sa nu mai fiti v...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| asdasdsada a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa o faceti ca na poate cand te intorci nu mai are chef de tine

| mikyshor_9531 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.s-ar putea ca lucrurile sa capete o alta intorsatura! Dar tu propune-i, s-ar putea sa spuna ca tu o sa pleci si o sa o uiti...acum depinde de norocul tau!