| Bulinutza_4794 a întrebat:

Buna TPU... vreau sa va cer un sfat...ar fi bine sa fiu cu un baiat pe care nu il iubesc, doar pentru al uita pe fostul prieten? inca mai tin la fostul prieten si nu stiu daca ar fi bine sa incep o noua relatie.Va rog dati'mi niste sfaturi sh va dau fundita+vot:*

2 răspunsuri:
| oanamaria1992 a răspuns:

Hmmm nu stiu ce sfat sa-ti dau pot sati sp doar ca si eu am facut pasul asta si mi-a fost foarte greu stateam cu pers resp si ma gandeam la fostul a fost o perioada foarte grea dar am trecut si peste asta...mi-am dat seama ca fiecare are la randul lui o alta rel si fiecare e pe un alt drum nu pot sa sp ca nu ma gandesc la el si in ziua de azi dar nahh asta e viata. sunt momente frum in viata si momente mai putin sp frum.iar noi trebuie sa invatam din greutati sa ne maturizam si sa ne dam seama sa nu mai facem aceleas greseli din trecut...winking pot sati sp ca e doar decizia ta ceia ce vrei sa faci si ce e mai bine pentru tine :* sp sa iti fie un pic de folos sfatul meu :* ai grija de tine

| Klepto a răspuns:

Desigur ca este bine sa incurci un baiat care te place si crede ca il placi si tu.Este normal sa te folosesti asa de baiati ca fostul te-a inselat iubitul.Ce conteaza sentimentele lui, am uitat ca iubitul/iubita care te face sa uiti de fostul/fosta sta cu tine doar sa te faca pe tine sa te simti mai bine si atat, el nu pune suflet.
Iti garantez eu ca niciun baiat nu o sa te faca sa-l uiti pe fostul, o sa ramana in mintea ta definitiv, timpul o sa-ti vindece rana facuta de el si in timp o sa vina un alt baiat pentru care o sa ai sentimente poate mai puternice.
I-ati niste timp pentru tine, calmeaza-ti furtuna din inima ta.Tocmai ai terminat o relatie, vrei alta acum? Esti o genul ala de fata care nu concepe sa fie singura si vrea intotdeauna sa-i scrie la statusul pe Failbook "Intr-o relatie"?
Ma dezgusta acest gen de persoane, nu fete, persoane, care se folosesc de altii pentru fericirea lor si dupa aia ii lasa sau vrei sa continui sirul intamplarilor, fostul te-a distrus sentimental asa ca si tu faci la fel cu oricine vrea sa-ti fie aproape.
Gandire puerila si decizii luate intr-o sutime fara sa te gandesti la altii, doar la tine si fara sa te gandesti la repercursiuni.