Nu, nu m-as intoarce niciodata la o tipa care mi-a dat papucii si s-a dus cu altul/altii, ca mai apoi sa isi manifeste dorinta de a fi din nou cu mine.
Cum cred eu ca ar trebui sa procedezi tu? Sa-l ignori...total si definitiv. Nu te mai gandi la el.
Asta și fac, dar îmi mai trimite mesaj după o perioadă să mă întrebe ce mai fac, îmi spune că se gândește la mine, ca cum am trecut așa repede peste, că el știe că eu mă gândesc la el, că o să îmi rămână prieten in continuare, numai d.astea îndruga, dar ce sa zic, era de așteptat asta de la unul care s-a ținut după mine la început.
Faci greseala dupa greseala!
Nici o relatie la distanta nu va functiona si nu va avea viitor!
Cred ca etse tardiv sa-ti tot explic de ce, fiindca aisimtit totul pe pielea ta!
Da-i pace astuia si cauta-ti unul real, care sa locuiasca in acelasi oras cu tine!
PS Blesteme nu exista doar decii proaste pe care le luam noi insine! In acest caz, ai facut greseala dupa greaseala, neinvatand nimci din prima.
Problema ta e că nu ești în stare să judeci. De aia ești așa ușor de mințit și manipulat. Nu distanța e vina. Sunt relații care funcționează foarte bine la distanță, contrar spuselor Violetei, care a tot demonstrat că e paralelă cu lumea în care se află. Sunt și relații care se încheie mult mai prost, la apropiere. Chiar aici pe TPU era un caz de una umilită și închisă, verificată ca o sclavă și, din prea multă prostie (sau masochism), nu a făcut nimic în sensul ăsta. A trebuit să o „salveze" unul. Lumea nu are mereu prinți. Prințul ar trebui să îți fie creierul.
Cum aș proceda?
Și cer, nu e mare lucru de făcut într-o situație că asta, aș fi supărat o perioadă(nu foarte lungă), mi-ar trece și aș merge pur și simplu înainte, cred că ăsta e cel mai bun lucru per care l-ai putea face în situația asta