Intreaba-te ce puncte comune aveti si pune accentul pe ele.
Dar,ar trebui sa nu iti lansezi sufletul intr-o asemenea aventura,e riscant,el vine, pleaca si chiar daca ar fi ceva intre voi, vei trai o relatie aproape inexistenta, dureroasa si nesigura, la distanta...mai bine ai incerca sa te apropii de el ca amica buna si sa-l cunosti cat mai bine, sa-l lasi sa te cunoasca si sa vezi cat de mult va potriviti.
Pentru ca daca va potriviti, el va fi primul care va realiza acest lucru, dat fiind ca e mai mare cu 5 ani...
Ai grija de tine si iubeste-te, nu te supune unor fixatii care ti-ar putea amari sufletul, ai numai unul...si cand doare, doare tare rau!
Buna.
Pai daca e plecat din tara si se intoarce, cred eu, apoi pleaca din nou ce rost mai are?
Mai bine ramane-ti prieteni, parerea mea. E si 5 ani diferenta, acum nu conteaza asta doar daca esti minora, cati ani aveti? daca tu ai sub 18 ani si ala e mai mare cu 5 ani i-ati adio aparentele inseala, numai bine!
5 ani nu conteaza? Daca te lasa insarcinata si intra la racoare apoi te asigur ca va conta, mai bine te reprofilezi spre cineva mai apropiat varstei tale.
Doar cei prea tineri sau prea in varsta folosesc sintagma "varsta nu conteaza". Evident conteaza. Important e sa fiti pe aceeasi fregventza. Unii se maturizeaza prea repede, altii niciodata... de asta se intampla ca varsta sa nu conteze cateodata.
Cam conteaza varsta, deci lasa-l pe ala in pace, si nu-l mai tacina atat de mult!