Da, unora le place, deoarece exprima forta, putere si curaj.
E pe fon psihologic, un om curajos si puternic le atrage pe unele fete, le sugereaza ideea ca si ele vor fi protejate de acei barbati. Deci aici se amesteca un pic si ideea de atractie. Nu degeaba, tot din acelasi motiv, baietii sanatosi si facuti au mai multe sanse ca unul slabanogit si fricos.
Asta chiar nu am auzit-o vreodata. Am citit undeva ca le-ar place muschii de pe spate. Probabil ca e ceva adevarat, am fost atent cu cele cu care am fost de atunci si intr-adevar, le placea sa ma mangaie pe zonele mai musculoase de pe spate.
Iti dau perfecta deptate. Acele vene conteaza cu adevarat. Sunt convins ca ne gandim la aceeasi parte anatomica.
Prietenei mele ii se pare putin aiurea acele vene dar ii dau dreptate lui InquireWithin e atrasa mult de spatele meu . cam aiurea, dar fiecare cu cei place
Nostim.Explica-i prietenei tale ca potenta este direct proportionala cu marimea/grosimea si densitatea/numarul acelor vene, si a cantitatii de sange pompate de inima prin acele "artere" generatoare si de placere in momentul in care se freaca de peretii vaginului.
II spun acelei fete/femei care a experimentat deja sexul sau cel putin a tinut in palma sa asa ceva.Nu cred ca tu te afli in vreuna dintre situatiile descrise.
Avand in vedere ca vrea sa ramana virgina pana dupa casatorie, sa fii sigur ca nu a "experimentat" asa ceva si nici nu o sa o faca pentru urmatorii 10 ani
anonim_4396 întreabă: