| 134Ioana1 a întrebat:

vreau sa va întreb cum se excita un băiat adică atunci când te pipaie el ce simte. Pe mine toți băieții vor sa mă pipăie și mă prind de sâni și fund, dar deja este foarte enervant, voi ce credeti, de ce fac băieții asta?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca le permiti!
Daca nu le-ai permite, nu te-ar pipaii!

| sofisis a răspuns:

Pai, daca e un baiat oarecare...e normal sa fii deranjata si fac asta strict de ..impuls. Nu se excita daca iti pun mana pe fund asa fugitiv. Se simt atrasi de fundul tau si o fac de nesimtiti. Nu e normal sa puna mana pe tine asa, ca vor ei.
Daca e iubitul tau, e normal sa vrea sa te atinga si sa se excite cand te atinge.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Le poti spune, direct sau usor voalat ca sunt Marlani!

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai la forme se uita prima data un baiat cand vede o fata. Normal ca sunt curiosi si isi doresc sa atinga zonele acestea ale trupului feminin. E atractia sexuala la mijloc. N ar trebui sa i lasi sa te pipaie toti dupa bunul lor plac. Ia atitudine.

| Butin a răspuns:

Daca te imbraci provocator e greu sa te abtii sa nu incerci sa pui mana cand ai 12 13 ani. De excitat nu se excita atunci pe loc, au fanteziile lor dupa aia. Asa ca mai ia si tu o bluza pana peste cur vezi tot asa se intampla.

| 134Ioana1 explică (pentru Butin):

In ultimul timp am inceput sa port bluze mai lungi sau veste de acelea din bumbac care acoperă fundul dar ei tot așa fac, nu știu de ce, pentru eu nu m-am îmbrăcat indecent cu decolteu sau fuste ori pantaloni scurți la școală, au început dintr.o data sa vina sa mă pipăie și de atunci nu mai inceteaza

| 134Ioana1 explică (pentru Butin):

Si ei, in special un coleg, nu doar mă lovește peste pund, ci mă mângâie și după aceea mă strânge și cu cealaltă mână îmi pipăie sânii,(apropo am 15 ani, daca vreți să știți )

| ShamelessQboy a răspuns (pentru 134Ioana1):

Se pare ca si tie-ti cam place!
Dacă nu ti-ar plăcea i-ai da una peste ochi sa vada stele verzi.
Cum s-ar simți ei sa fie hărțuiti de fete, Sa fie si ei cum am fost eu 2 băieți intr o clasă cu alte 26 de fete tupeiste...

| Butin a răspuns (pentru 134Ioana1):

Ai mai multe posibilitati sa ii faci sa inceteze. Ii ameninti ca daca o data mai pun mana te duci direct la directoare. Poti sa iti faci un prieten bun de care sa le fie jena sa te mai pipaie. Sau te feresti cat poti de mult pana la rma se vor opri

| bissssssssssica a răspuns:

Geme si intreba-l

| bissssssssssica a răspuns:

Naspa