| Radu_Alexx_2000 a întrebat:

Bună TPU, vreau să vă întreb dacă îmi va fi greu sa scap de virginitate la 18 ani sau trebuie sa caut o fata care e virgină? Nu vreau sa ma fac de ras in fata unei fete

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu vrei sa te faci de ras in fata unei virgine ar trebui sa incepi sa iei ''lectii de sex'' de la o femeie matura si cu multa experienta in aceasta bransa. Succes!

| alina2k18 a răspuns:

Daca o ai mare nu te faci de raswinking

| SG1995 a răspuns:

O prostituată te rezolvă, și eu așa mi-am pierdut virginitate și pot spune că ar fi fost un eșec să fii făcut sex cu o tipă de care chiar îmi place, deoarece am fost praf, dar, hey mai nimeni nu se laudă cu o primă partidă de 10-15 minute. laughing A și ia mai multe prezervative la tine că nu știi cât de ține, dar îți sugerez să alegi una care nu te atrage așa tare, așa sigur reziști, o vreme.

| wpetterssone a răspuns:

Am 24 de ani și sunt încă virgin. Nu m-am gândit încă să am o relație.

| ALEXXXL19 a răspuns:

Salut am fost virgin pana la 21 ani si n-a fost rau dar tot la o prostituata mi-am pierdut-o esti praf prima data ca nu sti nimic dupa aia vine treaba buna dar ai grije

| Anabela777 a răspuns:

Atata timp cat nu-ti lipseste atitudinea si esti informat nu cred ca ti-ar fi greu sa scapi de virginitate nici la 30.