Buna! La noi nu a schimbat cu nimic virusul relatia noastra. Avem foarte mare incredere unul in celalalt, stim ca celalalt e atent si dezinfecteaza si spala orice si nu se expune riscului. Poate ca suntem asa si din cauza faptului ca noi si inainte de virus ne spalam extrem de mult pe maini, nu puneam mana pe clante sau pe lucruri ce nu erau curate si igienizate daca mancam ceva. Spalam ambalajele produselor de la supermarket etc. Dar cel mai important lucru e increderea. Cred ca aici e problema la voi in relatie. El nu are suficienta incredere in tine. Trebuie sa discuti cu el si sa rezolvi aceasta problema.
Mi se pare stupid să stați așa dacă știți unu de altul că ați fost responsabili. eu am stat și la părinți și acum stau la prietenu meu, după am mai mers și la ei și la el dar mereu am grijă și port mască în spații închise și evit contactu cu necunoscuți și să-mi pun mâinile în zona feței. și și el la rându lui ia măsurile astea. în rest umblăm liber, ne vedem cu cunoscuții, și uite că suntem bine. deci hai să nu exagerăm
Chiar urât din partea lui. De unde are el certiutundiea că ești tu infectată? La fel de bine ai putea să iei tu virusul de la el!
Nu aș vrea să judec, însă nu știu cum ai putea stau cu o asemenea persoană egoistă ca el...
Urat din partea lui, este clar ca nu te iubeste cu adevarat, ca daca te iubea cu adevarat, isi dadea masca si te pupa etc, in plus de unde sa aiba dovada ca chiar tu ai corona cat timp porti masca. in zona public.
Lol. Si mai sunteti si in acelasi oras. E stupid sa stea cu frica. Un sfat bun in viata e sa nu fii niciodata fricos de absolut nimic. Daca stai cu frica si negativitate, mai mult atragi lucrurile acelea spre tine. Ai putea sa ii spui asta. In fine, stiu si eu multi panicati incurabili. Mie mi se pare ca nu e normal cum se comporta mai ales ca ati stat in casa atata timp. Un om indragostit ar trece peste orice mizerie de virus si ar rupe hainele de pe tine de entuziasm cand te-ar revedea dupa 2 luni.
Daca ar fi sa vorbesc in cazul meu... la mine e mai complicat, imi incepusem relatia cu o saptamana inainte de carantina si el e in orasul unde fac facultatea. Deci a fost cam rip situatia, mno si inca e, desi el insista sa tot vina. Probabil ne vom revedea in vara. Daca relatia nu ar fi fost la inceput probabil ne-am fi vazut imediat dupa 15, asa mna... dar stiu sigur ca tipul nu ar tine cont de nicio distantare si m-ar imbratisa tare cand ne vom vedea
Hei gândește-te ca el face chestia asta pentru părinții lui...tu nu ai face asta pentru ai tai? sa fim serioși părinții lui au o vârsta și nu cred ca i ar pică bine sa moara ai lui din cauza ca el a mers sa te **** pe tine și a venit acasă cu virusul.
Nu mai fii așa de needy și începe sa gândești ai o vârsta și el la fel dar se pare ca doar el e matur in relația asta
Noi locuim impreuna, insa pe 2 aprilie el a venit acasa din Olanda, fiind sofer de camion. Si 2 saptamani am stat in izolare amandoi. Nu s-a pus nici o secunda problema de distantare. Mi.a si zis intr-o zi, ca daca simte ca a intrat in contact cu o persoana ciudata sau ca ar fi putut lua contact cu virusul, ar fi luat masuri si nu ne.am fi întâlnit cand venea acasa. Din contra, cred ca problema actuala ar trebui sa apropie mai mult oamenii, sufletește zic, si ar trebui sa facem o schimbare majora. Prea mult egoism si prea multa rautate.
eneeda întreabă: