| DeeaHere a întrebat:

Buna TPUhappy... vreau sa va intreb si sa vad ce pareri aveti.De un an si ceva vorbeam cu un baiat pe mess. fara sa il vad vreodata (desi verisoara mea il cunostea)la inceput am vb nu stiu ce pana m-am gandit sa ma duc la verisoara mea si ne-am vazut dar nu ne-am sus nimic si inca de atunci imi spunea ca ma iubeste si ma intreba daca si eu il iubesc pe el.si ziceam da, pentru incepusem de destul de mult timp sa tin la el chier daca il cunosteam doar de pe mess. si de curand m-a intrebat cand mai vin pe acolo si i-am spus ca vin in vacanta. m-am dus in vacanta practic ne-am intalnit si am vazut ca se uita la mine (practic ma analiza din cap pana in picioare) si daca il intreb ma iubesti zice da si problema ce "mare" este ca zice dar nici macar odata nu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el nu pot sa il inteleg saddaca m-ar intreba as zice da pentru ca il placsad

3 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Daca tot spui ca totul a inceput pe net, intreaba-l tu clar ori face-to-face, ori pe mess, daca vrea ceva cu tine, ca nu are rost sa-ti pierzi timpul doar asa, el spunandu-ti ca te iubeste si poate fiind cu alta pe acolo.Ca n-ai avea de unde sa stii.

| valyalexia a răspuns:

Ataseazate mai mult de el si arata-i afectiune poate asa este firea lui mai dificila sau ii este greu sa se exprime.succes si vedeti-va mai des ca sa claditi dragostea:X:*

| mariamagdalena09 a răspuns:

Pai trebuie sa faci tu primul paswinking