Da, cel mai bine ar fi sa nu mai vorbesti cu el(sa vezi daca ii pasa de tine, daca ii p0asa de tine va incerca sa te faca sa uiti ca esti suparata).
Ai facut foarte bine cum ca nu i`ai spus pe loc ca iti place de el deoarece asa chiar poate te faceai de ras.
El sigur vroia sa vada daca il placi.
Ai toate motivele sa fii suparata pe el insa nu il baga in seama o vreme, sau daca discutati fii absenta la discutie.Cand el vorbeste si te intreaba cevatu zi
:-Ce? Scuze, nu eram atenta.Ma gandeam la altceva...In fine, Ce spuneai?
Si tot asa.
Eu sper totusi sa va impacati si sa fiti impreuna.
Te pup`
@costellodonatz ce gramatica execrabila visezi? Cumva ai inventat tu o alta gramatica si ea ti-a incalcat regulile execrabile ? in fine. Cat despre povestioara ta, nu-l baga la offline, ci pur si simplu nu-l baga in seama, asteapta pana iti zice el ceva si dupa aceea poti sa-l intrebi de ce a procedat asa. Totusi tind sa cred ca a vrut sa se dea mare in fata prietenului sau prin porcariile astea.
De te pui cu mine bineee
Dau camesa de pe mineee
Si raman la bustul goool
Ca sa vezi ca nu-s nasoool!
Deci uite cum sta treaba:
1. Expresia aia e varza!
2. Compunerea ta e varza de Bruxelles.
Asa ca ia baga-ti mintile in cap, si repeta dupa mine: Eu; (numele si CNP-ul); promit ca de-acum inainte; o sa pun botu' la ce zic baietii; numai daca ii privesc simultan si in ochi; ca sa le scanez retina; sa vad daca sunt ei si nu ma franzelesc. Semneaza, data si ora."
Asa ca du-te si monteaza-ti webcam
Multumesc, chiar m-a amuzat raspunsul asta.Asa e, aveti dreptate, sa vorbesti pe mess nu este prea convenabil dar nu pot sa ies toata ziua pe afara.Si mi-e rusine sa cer web la orice persoana cu care vorbesc. Multi dintre voi nu prea ati luat in serios ceea ce v-am scris aici si sincer imi pare rau daca nu am scris corect si nu prea se intelege, dar cum am spus si mai sus, este o poveste lunga. O seara placuta!
N-am inteles nimic. Gramatica ta e absolut execrabila...incearca sa-l intrebi si pe Paulo Coelho, cu siguranta te poate ajuta. Succes!
Da, imi cer scuze este un pic derutant doar ca povestea era lunga si am facut in asa fel sa o scurtez, asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu corect sau alt ceva. Oricum multumesc pentru raspuns!
Da ce are gramatica ei? Mai degraba capul tau are ceva
Dobi, daca nu prea esti familiarizat cu limba romana, nu te mai baga in seama.
Sincer nu meriti sa.si bata joc de tine chiar daca il iubesti.Lasal o perioada de timp sa. i para rau pentru ce a facut adica nu mai vorbi cu el chiar daca tie greu..stiu e naspa. Da asta e... dupa un timp o sa va treaca si poate cine stie ne spui ca v-ati cuplat.:*:*:*te pupic
Sincer imi pare rau pentru tine adevarul ca acel baiat nu te merita daca a facut asa cred ca ar trebui sa-l uiti chiar poate nu tie usor sfatul meu este sa incerci sa cunosti si alti baieti care sa te placa asa cum esti multa bafta si curaj si nu fi trista toate la timpul lor.
E foarte prost ceea ce a facut ...Eu zic ca ar fi mai bine daca l-ai uita. Gaseste-ti un baiat care sa te placa si sa fiti fericiti impreuna ...Crede-ma intr-o zi poate va regreta ceea ce ti-a facut dar va fi prea tarziu! Si daca iti cere iertare nu-l baga in seama sa vada ca nu e singurul baiat din lume.
Sper ca te-am ajutat
O seara placuta
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: