Ai grija ce faci. Daca zici ca el te controleaza inseamna ca e gelos. Gelozia e cea mai periculoasa arma intr-o relatie. Daca nu te simti bine si spionata de iubitul, iesi din relatia cu el, schimba-ti parolele la conturi (mess, facebook) sau fa-ti altele alternative. Stai o perioada singura si daca il mai vrei pe amic si se poate, go ahead. Ai grija de tine! Pune siguranta ta pe primul loc.
Din ce spui,avea probleme cu acoolul când l-ai cunoscut! Atunci ţi-a plăcut,acum nu-ţi mai place! Cei ca el sunt posesivi şi violenţi când se simt trişaţi şi trădaţi. Părerea mea e să termeni finuţ cu respectivul(pentru că e clar, nu mai ai nici pic de iubire pentru el, poate milă), după care refă-ţi viaţa, chiar şi cu amicul lui dacă e dispus să rişte o ruptură în prietenia lor.Să fii Iubită! Ai mare grijă la următoare alegere masculină! Baftă!
Daca nu iti place ca bea, te controleaza si te simti diferita de el spune-i in fata.nu are rost sa fi nefericita. apoi poti sa fi cu celalalt.nu-l insela pana nu va despartiti.nu e vina lui ca sunteti diferiti in conceptii.bafta.
Nu, nu gresesti. Dar gresesti in incercarea ta de a te apropia de celalalt, fiind inca intr-o relatie. Nu e corect fata de prietenul tau. E drept ca si el a contribuit la indepartarea voastra datorita nesigurantei, dar nu cred ca merita sa fie mintit. Practic i se adeveresc temerile.
Fii sincera cu el. Spune-i ca nu esti foarte multumita de relatie, ca te atrage prietenul lui si ca ai vrut sa fii sincera, considerand ca asa e cel mai bine pentru el.
Ca doi adulti maturi ce sunteti, sunt sigura ca veti putea gasi impreuna o solutie convenabila.
DEci esti destul de mare si ar cam trebui sa nu ceri sfaturi de la pustanii de pe TPU ca sigur o sa te ia la misto, dar eu fetita de 16 ani te ajut cum pot. Odata ce amicul lui te atrage eu zic nu stiu sa ii spui iubitul tau actual ca vrei sa stai cel putin o saptamana mai libera si linistita. Atunci poti incerca sa vezi daca si amicul iubitului are sentimente pentru tine. Daca nu merge eu zic sa te desparti si de iubitul actual caci tu la 20 de ani ar trebui sa te ocupi de facultate si nu de maritis.
Parerea mea. Desi dragostea nu are varta eu zic, ca e prea mare. Adica, la 33 de ani sa nu insurat, jeez! Acuma faci cum vrei.
TPU, crede-mă nu e plin numai de puștani...
Nu gresesti deloc si amicul de acum daca avea cat de cat putina glagorie ar fi stiut ca asa are sa se intample chiar daca la inceputul relatiei erai topita dupa el.Acum ai pus ochii pe altul, si asta va trece prin ce trece si actualul...si tooot asa pana cand vei dori baieti mai tineri, dar fi fara grija asta se va intampla dupa ce vei trece de 40 de ani.Firesc,e in firea umana tot ce simti, prin tot ce treci.Esti indragostita, frumos, da-i bataie...
Deja ai spus 3 motive pentru care relatia nu poate avea un viitor solid.Alcoolul combinat cu controlul pe mess si facebook, sint inceputul unei gelozii extreme si vei vedea ca se va accentua pe zi ce trece.Esti inca foarte tinara si voi fi direct:renunta, inceteaza relatia asta pina nu este prea tirziu.Cit despre acel amic, incearca mai intii sa il cunosti, sa vezi ce fel de om este, apoi decizi ce vei face.Nu actiona in graba.Mult noroc.
O sa te calareasca ala cat de curand, nu te iarta, mai ales daca vorbeste cu tine pe mess(ca intre amici). Vezi sa nu te prinda logodnicu sa va bage la urgenta pe amandoi. Sau sa nu fie doar un examen inainte de casatorie.
Respect pentru MadScientist! ff adevarat. te sustin 100%
cat despre tine fetitza..altu nu ai gasit? decat pe ala..si daca gasesti! anunta omu ca nu mai vrei..nu vb pe la spate .tradezi..inseli..etc.pentru cei care spun de diferenta de varsta..etc..amicu prietenului tau..cat are? 35? 40? ..ai o problema .
In mare parte voi gresiti si atunci faceti barbatii mitocani.cea mai mare tradare este cand o faci cu un prieten, cu un necunoscut mai este cum este.
Parerea mea este ca diferenta dintre varsta ta si a lui si-a spus cuvantul si ca el isi doreste ceva mai serios decat esti tu dispusa sa-i oferi... daca exista indoieli in privinta sentimentelor tale fata de el, si a mai aparut inca o persoana de care te indragostesti cred ca ar fi bine sa vorbesti cu prietenul tau si sa-i spui ca esti inca prea tanara pentru casatorie, ca ai alte ideealuri si ca nu esti sigura pe relatia voastra... daca te va intelege inseamna ca tine cu adevarat la tine daca nu, inseamna ca vrea sa te controleze.deasemenea nu cred ca e rau sa-ti doresti pe altcineva daca relatia dintre voi nu functioneaza
linarkfts întreabă: