Cel mai bine lasa-l sa plece chiar daca il iubesti e mai bine de ce sa accepti sa fii jicnita doar pentru ca il iubesti daca te merita nu isi permitea sa scoata aceste cuvinte, pe bune eu daca eram in locul ii dadeam 2 perechi de palme si du-te frate invartindute nu inteleg de ce iti pierzi timpul cu cineva care nu te merita, iti zic eu din propria experienta, mai bine suferi acum o perioada decat sa suferi mereu cu cat trece timpul te vei atasa tot mai mult de el si va fi mult mai greu pentru tine ca lui nu prea as crede ca ii pasa dupa cele ce iti face
multa bafta si asculta ce iti zic NU TE MERITA acum ca s-a terminat scl e mult mai usor sa il uiti ca nu il mai vezi in fiecare zi
Multumesc mult pentru raspuns!:* Voi incerca
Voi baietii si raspunsurile voastre.
Da-i papucii si zi-i adio! Pentru ca baiatul care tine la o fata nu ar face ceea ce iti face iubitul tau, asa cum tu iubesti sa ii zici. Te-ai deprins cu el si crezi ca-l iubesti e o asa stare... o sa-ti fie mai usor daca o sa-l lasi in pace si o sa te faci mai mindra si mai indiferenta asta il va atrage... succes
Multumesc de raspuns. Si cand ies cu el, indiferent cine mai e cu noi, imi face in "ciuda" spunand : '' O iubesc pe Cristina, o iubesc, o iubesc"..Eu ma simteam cam prost, si taceam. Si venea la mine si ma intreba daca am patit ceva, si de ce sunt suparata. Dar nu prea ii raspundeam. Doar ma uitam la el, si el la mine, zambind.
ce pot sa fac?
Toti trecem prin perioade dificile. Tin minte si eu cind am fost in gimnaziu, prima dragoste ma rog acolo 13-14 ani am fost in situatia ta o data, pentru ca eram respinsa de baiat. Ce sa faci? Nu ai cum sa-l impui sa iubeasca, sa te alinte, sa-ti spui ca esti cea mai frumoasa, atita timp cit la el e floare la ureche si ca el acolo crede ca e un macho si crede ca toate fetele il plac pe el. Pentru ca: cum ai mai spus tu acolo Cristina ceea ii zice ca-l place si ca mai nu stiu ce. El crede ca este intrebat si crede ca va fi bine cu mai multe, asa sunt majoritatea baietilor in primii ani cind incep a aparea fiorii dragostei si pasiunea pentru fete. Anii vor trece si el se va schimba. Pentru tine ca sfat, da-i pace, nu o sa poti sa faci sa fie al tau, iti zic direct asta pentru ca ar fi mai usor pentru tine sa accepti asa, pentru tine este baiatul special, care te va iubi, care va lupta pentru dragostea ta si cu care vei imparti cele mai minunate clipe ale vietii tale. Clipa aceea pentru tine inca nu a venit, mai ai rabdare, uita-te in jur sunt o muime de baieti care-l pot inlocui, nu are importanta frumusetea eterioara, crede-ma ceea ce in suflet ilocuieste totul. Ai grija ce faci si fii indiferenta, timpul o sa te ajute sa uiti si sa-ti treaca durerea. Pupici :*
Multumesc pentru raspuns! Esti super!
Dai papuci ca nu te iubeste...eu am iubita nu i-as zice niciodata asa ceva ca o iubesc mult de tot...eu ii zic ca e cea mai frumoasa fata pentru mine ea este cea mai frumoasa fata nu te supara dar el nu te iubeste deloc ar tr sa iti zica ca esti cea mai frumoasa macar atat