| Cristina_5639 a întrebat:

Buna TPUkissvreau sa va spun povestea mea pe scurt:am fost cu un baiat1an jumate, a fost prima mea dragoste cum se spune.Ne-am despartit de aproximativ2 saptamani jumate.Sincer nici nu stiu ce fel de baiat e, pot sa spun ca nu il cunosc, deoarece cu mine era baiatul bun si perfect i-ar pe la spatele meu imi auzeam povesti, minciuni, ma si inselat odata si i-am mai dat o sansa mi-a demonstrat ca s-a schimbat dar eu tot presimteam ca ma minte si tot auzeam in cont. povesti si nu de la o persoana ci mai multe.In fine, am hotarat sa pun capat relatie chiar daca imi este f greu.Astazi,cand m-am uitat la poza lui de la avatar, era el dansand cu o fata intr-o postura...aia cu fundul pe la el pe la...si el o tinea de solduri.Cand am vazut am ramas masca si mi-au dat lacrimile.Nu intelegeam cum putea fi asa o persoana cu mine insista si era okey si perfect si tot si numa de4zile mi-a cerut sa ne impacam si rugaminti si tot si acumcrying(imi este f greu, oricum eu sunt in spania si el in romania dar totusi, ce am in suflet si in inima e greu sa vezi asemenea lucruri. Dar pana nu m-am "ars" nu am stiut ce am langa mine. Vreun sfat, daca avetisadnu stiu ce sa fac sa il uit.

3 răspunsuri:
| RimePeHartie a răspuns:

Pai o sa dureze ceva pana il uiti, mai intai trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu e acelasi baiat cu care ai fost tu. Stiu ca toata lumea o sa iti zica ''nu are rost, uita'l'' dar putin stiu cat de greu e. Te inteleg e foarte greu de pus in practica dar cu vointa si tarie de caracter vei reusi. Daca ai demnitate vei putea trece cu brio peste asta. Iti urez succes si tot ce e mai bun. Sa fii fericita! :*

| A3tius a răspuns:

Daca ai vointa il uiti. Gandeste-te numai la partile lui negative. Pune cornite mustati si alte chestii la pozele lui. Sau poti sa iai o carte si daca o citesti cu atentie, nu te mai gandesti la el si asa incet, incet se duce amintirea

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Buna!happy In astfel de momente inima spune una ratiunea spune alta. El te-a ranti, te-a dezamagit, si te-a lasat balta cand iti era lumea mai draga. Mediteaza la asta si gandeste-te bine la ce vrei tu de la el si ce vrea el de la tine. Si gandeste-te si la acea poza.
De uitat, va fi greau sa il uiti insa decizia iti apartine numai tie. Nimeni nu te poate ajuta.