| Bebee2344 a întrebat:

Buna TPU.Vreau sa va spun povestea mea, si daca puteti sa ma ajutati m-as bucura enorm. Deci mie imi place de un baiat de 17 ani. Personal nu ne cunoastem,doar de pe facebook si mai vb cu el din cand in cand pe mess. Nu prea am curaj sa-i spun ca-l plac si m-a sfatuit o prietena sa-l invit la o plimbare prin gradina. Voi ce ziceti sa-i propun asta? Si daca da, sa mai iau o fata? Eu am 14 ani,si va rog sa nu ma luati cu chestii din astea gen "pune mana pe carte, la varsta ta lasa baietii " pentru ca "dragostea nu are varsta " deci va rog mult dati-mi un sfat. Funda

6 răspunsuri:
| shtefy a răspuns:

Eu te-as sfatui sa ii propui chestia asta dar asa ca in gluma, si daca vezi ca i-ar surade ideea, fa propunerea happy

| neutrino a răspuns:

Intradevat, dragostea nu are varsta dar nici minte nu are. Ce sa faci cu un baiat de 17 ani prin gradina? Daca citeai o carte ai fi stiut ce sa faci acum. Plimbare placuta!

| allynNa20 a răspuns:

Deci, nu ai cum sa il placi pe el daca nu l-ai cunoscut personal. Placi doar ceea ce a vrut el sa se vada. Eu te sfatuiesc sa vorbiti mai mult si sa va vedeti fata in fata si de mai multe ori. Atunci iti vei da seama de ceea ce simti cu adevarat. Sper ca te-am ajutat.happy

| дфтф a răspuns:

Draga mea, depinde si de cat timp va cunoasteti, daca stii sigur ca el este alesul inimii tale, daca este un baiat sincer, cu un caracter de admirat atunci el /relatia in care va implica merita.Ai zis ca vrei sau ai intentia de-al invita la plimbare, foarte bine un prim pas spre relatia voastra, te sfatuiesc sa te duci dar singura nu e bine sa mai fie cineva cu tine fiindca poate zice ceva nepotrivit si te stanjeneste.Trebuie sa te duci sigura pe tine,calma,zambitoare, fii prietenoasa, vorbeste calm cu el, ca sa vada ca esti o fata educata, si pe urma cum va fi.Mult noroc si cateodata e bine sa vorbesti probleme din acestea si cu un parintehappyPupici!

| Dydy95 a răspuns:

Cere-i webcam ca sa fii sigura ca nu e un violator pedofil sau ceva in genul asta laughing. Poate sunt eu paranoica, dar doar in caz de precautie cere-i web, spune-i ca ii dai si tu. Daca chiar este tipul de pe fb atunci mergi singura cu el dar spune la mai muylte prietene bune unde mergi si la ce ora sa te intalnesti cu el, ca sa fii sigura ca nu ti se intample ceva si apoi nimeni sa nu aiba idee ce ti s-a intamplat. happy

| VladdNaruto a răspuns:

Hmmm... mi se pare riscant deoarece nu sti chiar cine este happy nu sti ce fel de persoana este, nu sti daca cel din poze este el si lista continua. Eu zic sa il lasi in pace exista Pedofili. Poti gasi un baiat dragut de pe strada de pe la bloc pe care il cunosti nu cei care se ascund dupa un ecran. Bafta! Fundita?