Pentru inceput...gandeste-te daca are rost sa ramai intr-o relatie pe care nu ti-o doresti. Pe langa faptul ca nu esti tu fericita, il amagesti pe el facandu-l sa creada altceva decat e de fapt. Iar apoi, cred ca esti constienta ca daca alegi sa fii cu cel care iti place cu adevarat, relatia de prietenie dintre cei doi va avea de suferit. Fiindca nu prea e frumos ca un prieten sa ii sufle celuilalt iubita. Ce e cel mai important e sa stii daca cel pe care il placi te place si el cu adevarat si e dispus sa isi piarda un prieten doar pentru a fi cu tine, ori e doar gelos pe relatia voastra si stie ca ar fi putut sa fie el. Trebuie sa meditezi bine si sa fii sigura de ceea ce simti tu, dar si cei doi. Si sa te gandesti care din el te poate face fericita pe viitor.
Eu as zice sa faci ceea ce simti,adica sa mergi la cel pentru care simti ceva, dar in acelasi timp, nu stiu daca el e un tip sufificent de responsabil si serios incat sa iti lasi actualul iubit pentru el.Tu ii cunosti pe amandoi si sti cam cum ar reactiona si cum sunt ei, dar daca cel de la Bucuresti te face sa vibrezi de fericire si sa visezi la el, eu zic sa traiesti clipa!
beausingurlamasamea întreabă: