| Simona_6092 a întrebat:

Vreau sa va zic si voua ceva. Deci amica mea cea buna are un iubit. Si aceasta ii permite lui sa-i puna mana pe fund, pe sani etc. Mie sincer mi se pare ceva anormal. Voi ce credeti? Sunt eu prea ciudata, sau am dreptate? Amica asta a mea nu accepta ca altcineva sa puna mana pe ea, ci doar iubitul. Dar totusi, mi se pare aberant. Cum sa te atinga un baiat in asa hal?straight face Sper ca amica mea sa nu ia numele de "tipa usuratica" sau mai rau...

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat au o relatie stabila, de lunga durata si amica ta este macar nubila (adica are macar 16 ani), nu este nimic anormal. Poate un pic de proasta crestere daca o fac in public.

| mgtow a răspuns:

Tu nu vroiai sa zici aici ca in afara de iubitul ei o atinge si altu? hmm poate o fi usuratica.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar ce te privește pe tine atingerile dintre ei?
Fă-ți și tu un iubit și ai să vezi ce comportament normal este acesta!
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E normal sa o atinga daca are o varsta potrivita si o relatie stabila de ceva timp!

| Libelle a răspuns:

Amica asta a ta ar lua numele de usuratica daca le-r pemite asta mai multor baieti. Dar atat timp cat e iubitul ei, se presupune ca se cunosc, ca se iubesc, ca relatia lor are peste 2-3 luni, nu vad nici o problema. Tu esti prea pudica, prea prea.

| cristi202 a răspuns:

Daca ii pune mina pe sini si pe fund in public, sau macar de fata cu altcineva, e suficient de aberant. Nu mi se pare OK sa iti expui intimitatile fata de altii. Dar asta e parerea mea. Daca ei considera ca e OK, atunci in cadrul cuplului lor e OK si tu nu ai de ce sa te bagi. Chiar daca este aberant ceea ce fac ei. Daca ei vor contiuna asa, cu siguranta numele de "usuratica" nu e departe de ea.

| Graphee a răspuns:

Sal.

Păi, ce-ar vrea să facă băiatul ăla. De ex. dacă o sărută trebuie să stea stană de piatră. Într-un fel sună puţin cam ciudat, să pui acum mâna pe sâni şi pe fund, e puţin cam aberant. Dar dacă pe ea nu o deranjează, nu e considerată problemă.

Fundă?

| misterioaѕa a răspuns:

E fraiera de asta permte oricui sa puna mana pe ea, eu o inteleg ca il iubeste, dar nici chiar asa, si eu iubesc un baiat si il astept, vreau sa fiu cu el, debea il las sa ma imbratiseze, dar sa puna mana unde nu trebuie, nu prea cred, nici el nu poate sa faca asa ceva!

| misterioaѕa a răspuns:

Gff

Răspuns utilizator avertizat
| Mousie a răspuns:

Aberanta si anormala esti tu draga mea! Doar nu ii este iubit ca sa se uite unul la altul. Esti prea mica si imatura deocamdata ca sa intelegi, dar vei intelege cand te vei indragosti si tu.

| Alyyynu a răspuns:

Ummh?
Eu fac asta la fete cu care nu sunt prieten, doar amic.
Apropo ce varsta ai?

| Alyyynu a răspuns:

Nu toate fetele care permit asta sunt usuratice, nu mai bateti campii, unele poate sunt mai dezinhibate, le place sa se distreze, sa isi traiasca viata.
Uite asa apar tot felul de frustari si de complexe. Invatati si voi sa va exprimati liber sentimentele.
Uitati de "ce o zice societatea".

| LNK a răspuns:

Atata timp cat ii permite doar iubitului ei, e in regula. Nu ea e absurda, tu esti.

| Angel_4421 a răspuns:

Poi ce varsta are? Sincer, nici mie nu mi se pare chiar normal, doar daca atunci cand o ia in brate si chesti sa o mai atinga din greseala, dar altfel mi se pare putin exagerat. O face in public? De cat timp sunt impreuna? E bine macar ca nu lasa si pe altcineva pentru ca atunci era mai grav.Sunt de acord cu tine in privinta asta sau, ma rog macar nu in publicbig grin

| katrin7727 a răspuns:

Pai poti normal ca nu o atinge doar iubitasu doar daca ar atingeo mai multi ar putea fi usuratica si cred ca e normal depinde ce varsta ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simona ai dreptate, prietena ta este groaznica, nu te supara ca iti spun, dar este o curva!