Pai incearca sa ii explici ca el este singurl baiat pe care il iubesti si ca nu l'ai insela niciodata acum nu stiu daca te'am ajutat cu ceva dar am incercat
I-am explicat de multe ori! dar zice ca il mint, ca pe el il tin de prieten si cu celalalt ma intalnesc. off.
Il iei de manuta si ai o discutie cu el si ii spui. Ca il iubesti ca tu ai incredere in el etc etc si ii spui baiatule te schimbi sau nu daca nu pa!
Pai nu prea ma lasa inima sa-i zic pa, orice mi-ar face. dar eu zic ca el tine la mine daca el traieste cu impresia asta si totusi nu se desparte de mine, uneori am avut impresia ca e caterinca si ca glumeste dar acum cateva zile mi-a zis sa ne despartim pentru ca nu ar putea sa mai ste alanga mine daca il insel. dar apoi a zis ca imi mai da o sansa. de parca as fi gresit eu cu ceva si as avea nevoie de o sansa. pufff.:-s
Daca el tine la tine?! Atunci tu cand o sa-i spui ceea ce simti si o sa fii sincera cu el o sa inteleaga si nu o sa mai aibe motiv sa fie gelos sau sa numai aibe incredere in tine!
Daca el te iubeste cum spui tu! de ce nu are incredere? de ce nu crede? daca te iubeste de ce iti face rau? ceea ce face el si ce zice, iti face tie un rau! daca chiar te iubeste are sa inteleaga ceea ce ii spui! altfel nu are rost sa te chinui! Dragoste cu sila nu se poate!
Nu inteleg de ce oamenii se tot multumesc cu relatii nesatisfacatoare. Daca atunci cand pleci de langa el nu esti toata un zambet de ce mai ramaneti impreuna? Esti sado, iti place sa suferi, nu inteleg...
El spune ca il inseli, desi nu e asa. Nu are incredere in tine, nu iti acorda credit, nici sanse. Ce vrei sa ii demonstrezi? Cat de obsedat este el?
As continua sa il tot jignesc pe el, dar nu are rost. Te-ai inpotmolit aici, ar fi bine pentru tine sa bagi 4x4 si sa treci mai departe de groapa asta mare cu noroi in care te afli.
In primul rand dovedeste-i prin fapte concrete...acuma depinde si
cum te comporti cu baiatul din gasca ..cand este si prietenu prin preajma... Poate se asteapta la o artida de sex. Poate ti-a zis asta ca ar vrea sa faca sex..si daca l-ai iubi o partida de sex l-ar multumi!. dar poate s-a saturat de tine si nu stie cum sa te lase tu nu trebuie sa stai la picioarele lui trebuie sa mai ste si el