E cam dificila situatia si e destul de rau sa suferim din dragoste, nu stiu, incearca sa afli de ce nu tea mai vrut, de ce e cu altcineva acum si ce a gasit la el si la tine, nu.Eu as zice sa afli cumva daca mai tine la tine, daca chiar tea iubit, iar daca nu tea iubit, nu ai ce face, chiar nu stiu. Poti sa o lasi un timp, nu prea mult si poti incerca din nou sa o recuceresti.Bafta.
Raspunsul tau mi s-a parut cel mai concret...Multumesc de ajutor!
Stiu ca nu trece usor, dar la mine a mers ceva: impune'ti! spune:NU o mai vreau, nu ma ma gandesc.
asculta muzica vesela! doar vesela, iesi cu prietenii,... danseaza, distreaza'te. razi, glumeste. stiu foarte bine ca este dificil. dar cu timpul, psihicul tau se va adapta daca iti impui! Trebuie sa fi ma puternic decat sentimentele!
bafta multa! sa ai grija.
Trebuie sa fii constient de faptul ca ea nu te mai iubeste. Cel mai probabil e ca relatia aia nu era atat de superba precum spui tu, pentru ca daca era nu se mai despartea de tine. Deci, totul a fost o iluzie de-a ta.
Nu ii pasa de tine, nu ii pasa ca tu suferi. Tie de ce ti-ar mai pasa de ce face ea? Doar nu esti mai prost!
. Incearca sa iti ocupi timpul, sa te gandesti la altceva si in timp o vei uita. timpul le rezolva pe toate.:*
Este foarte greu dar eu cred ca nu se va intoarce incearca sa nu suferi am patit si eu asta dar am rezistat si acum suntem prieteni iti urez bafta
Am trecut si eu printr-o situatie similara si te inteleg.In cazul de fata eu nu vad decat doua solutii : Poate ca trece printr o perioada in care nu stie ce vrea, sau pur si simplu vrea sa experimenteze si in cazul asta e bine sa i oferi un spatiu. Daca te iubeste o sa si dea seama si o sa se intoarca la tine. Ai putea sa i arati ce a pierdut nedandu-i prea multa importanta.
Uneori indiferenta ajuta Sau a 2a posibilitate ar fi sa o uiti. femei sunt destule in lumea asta.Schimba ti putin stilul de viata, iesi cu prietenii mai mult, incearca sa scapi de tot ce iti aduce aminte de ea, sa ai cat mai multe activitati.Esti tanar., viata e frumoasa.Fiecare zi pe care o pierzi stand suparat o sa o regreti mai tarziu. E greu dar nu e imposibil.Bafta multa
Incearca sa treci peste, sa o uiti stiu ca este greu dar cu timpul vei uita