Buna! Iti este rusine de asta nu poti sa ii spui. Eu nu te fortez sa-i spui dintr-o data ia mai usurel. Intr-o buna zi trebuie sa iti iei inima in dinti si trebuie sa-i zici cumva. Daca tie rusine sa-i zici in fata zi pe facebook. messenger, telefon, etc. Vorbeste-i frumos cauta niste cuvinte magice care sa-l faca sa-i placa de tine.Si nu conteaza varsta uneori. Bafta!
Asa ceva nu se spune! O fata trebuie sa stie sa se faca vazuta si eventual si placuta de baiatul dorit.
Cine ti-o bagat chestia asta in capusor, nu e adevarat unele fete mi-au zis ca ma plac in fata.Nu inteleg care e problema poate baiatu e timid si mai ''fraier''.Am eu fete care se fac vazute pe la mine pe strada li se zice alfel decat domnisoare.
Hey, in primul rand fii calma si gandeste-te ce sa ii spui cand vei vorbi cu el si gandeste-te in felul urmator varsta e un numar. iubitul meu e mai mare cu 2 ani decat mine si? crezi ca asta nea impiedicat sa ne iubim, nu draga mea asaca incerca si tu
Mai bine sa faca el primul pas. trebuie sa vezi daca si el are atractie fata de tine sa fie ceva reciproc.incercati sa gasiti subiecte comune si vezi daca are vreo intentie sai fi prietena.nu ai dat prea multe detalii sa te pot ajuta.
Mutubal întreabă: