| Carlyy a întrebat:

happy Vreau si eu niste status-uri de dezamagire...cand eu am prieten dar la distanta, el are si el prietena, dar eu sunt indragostita de el si cred ca si el ma placesad. dau funda promit.si la restul voturi!:*

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu iti fa iluzii ca distanta te sclerozeaza destul si pentru nimic te chinui gandindut-e la el.

| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Gânduri mă alintă
Vocea ta o simt...
Te văd cu o străină
Stăpâna sufletului tău.
Te strig,te chem,te alint.
Dar nu m-auzi,nici nu mă vezi
Dragostea ei o tot visezi
Sufletul mi-e stingherit
Bun amic,aşa te-alint...
Nu prea are rimă, dar mesajul versurilor e important, să realizeze ceva din ce simţi tu.

| Lexyfrumusik12 a răspuns:

Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC
Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine…
O scica de aur e in inima mea; perla iubiri se afla in ea. daca scoica se sparge de stancile reci perla iubiri ramane pe veci:X
Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era? Inca de cand ne'am cunoscut, loc de cuvinte nu era : x
Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta
Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima…

| DydyutSa a răspuns:

Distanta ne desparte si totusi ne desparte. Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si mai ales gandeste-te la mine. TE IUBESC!