Uite sper sa te ajute:
♦ Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
♦ As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
♦ At my desk cu nimeni…cu tristetea…cu mine…
♦ Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
♦ Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
♦ Busy pentru fericire si speranta…Avaible pentru lacrimi…
♦ Ce soare trist! Ieri parca era mai vesel…A, nu ieri! De mult, tare de mult…
♦ Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru… mai inchis… foarte inchis…
♦ Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
♦ Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel , pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
♦ Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
♦ Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
♦ Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
♦ Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
♦ Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
♦ M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
♦ Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
♦ Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
♦ Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
♦ O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
♦ Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
♦ Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
♦ Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
♦ Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! Nici nu e nevoie. e chiar aici langa mine…
♦ Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
♦ Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi, scaldati in lacrimi…
♦ Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
♦ Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
♦ Tristetea e o stare trecatoare, singuratatea e o stare…
♦ Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
♦ Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost , vei fi si vei ramane aici… in inima mea
♦ Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
1. Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea…
2. Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
3. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
5. E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU !
6. In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea sperantza… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…
7. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
8. Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
9. Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
10. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
1. Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
2. Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…
3. Singura,fata in fata cu noptile si cuvintele…
4. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
5. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…
6. Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….
7. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…
8. Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!
9. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
10. Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?
De ce te uiti asa la mine… cu ochi tristi si goi?… nu crezi c-ar fi mai bine… SAI SCOATEM PE-AMANDOI?
Cand am fost cu tine m’am simtit bine acum ca ai plecat ma simt minunat
In gradina casei mele satu cu capul aplecat .si gandindu-ma la tine mi-a cazut o tigla’n cap
Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand ochii tai sa fiu… cea mai importanta fata.
Am citit ca fumatul dauneaza, si m-am lasat de fumat, am citit ca bautura dauneza si m-am lasat de baut, am citit ca sexul dauneaza si m-am lasat de….citit
Pentru tine poate e prea greu sa iubesti, La fel de greu cand ma gandesc, Ca poate n’o sa reusesti…
Incepusem sa cred ca imi va merge bine, incepusem sa cred ca vei venii langa mine, incepusem sa cred ca incep o noua viata, dar tu nu ai vrut, lasandu`mi inima GHEATA…
Ingeras din cer picat , ochii tai m-au fermecat, dintr-o singura privire , s-a ivit a mea iubire!
Tu esti femeia visurilor mele…nu stiam de ce visez urat de la o vreme.
Ai o voce asa frumoasa,dar nu stiu de ce o irosesti vorbind
Decat o dragoste ce nu mai are rost.mai bine sa uitam ce intre noi a fost
Dragostea e o sageata care face rani de foc,sufera cel ce iubeste cel iubit isi bate joc.
Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…
At my desk cu nimeni/cu tristetea/cu mine…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel , pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru, mai inchis, foarte inchis…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc , sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost , vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine…
Ce soare trist! ieri parca era mai vesel…a! nu ieri! de mult… tare de mult…
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
Iubirea e o tigara. La inceput arde cu para, la mijloc iese fun, iar la urma e numai scrum.
Dragostea este ca un fulg de nea, oricat de incet ar cobora pana la urma tot se dispare; Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give; Tu mi-ai dat aripi
M`ai indemnat sa zbor spre cer
Da nu mi-ai spus ca sunt de ceara
Si se vor topii lejer; Tu mi-ai dat aripi
M`ai indemnat sa zbor spre cer
Da nu mi-ai spus ca sunt de ceara
Si se vor topii lejer;
Am InVatAt Ca DuReAzA aNi Sa CaStIgI iNcReDeRe
Si Ca DoAr In CatEVa SeCuNdE pOtI sA o PiErzi incep sa te urasc pentru ca m-ai umplut de vicii.fumez clipe ca si km as fuma sentimente,beau vise ca si km as bea sperante u m-ai facut sa urasc viata si tot ce are legatura cu ea.tie iti datorez clipele desarte in kre am asteptat sa apara ceva mai bun in viata mea.in tine am avut incredere si am sperat ca nu o sa ma parasesti.dar si u la randul tau te'ai dovedit a fi doar un vis trecator in viata mea lipsita de importanta.datorita tie am invatat sa urasc si iti multumesc pentru acest sentiment m-ai facut sa imi pierd speranta in orice si oricine atunci cand totul era mai frumos in viata mea de aceea tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat sa urasc cu toata fiinta mea acum datorita tie nu mai pot avea incredere in nimeni
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!"Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,
Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,
Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,
Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,
Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,
Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,
Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,
Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,
Si suferinta si tristetea;
Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,
Nici daca am cunoscut iubirea,
Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,
In jur de pot sa mai privesc,
Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,
Nici daca vad pe cer ca-i soare,
Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,
Frumosul meu cu suflet bland,
La orce-ai vrut sau vrei sa sti,
Raspunsuri,inger vei primi,
In lipsa ta mi-e greu iubire,
Iubesc,traiesc an amintire,
De chipul tau ami este dor,
Eu fara tine vreau sa...mor,
In noapte lacrima-mi ascund,
De dragul tau iubire pling,
Cu tine-n gand adorm cu greu,
In vis apari mereu mereu,
Cei frumusetea?chipul tau,
Cei suferinta?dorul meu,
Cei tristetea?viata mea,
De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,
Ca am putut sa te cunosc,
Sa te ating suflet frumos,
Si am putut sa-ti simt iubirea,
Si am aflat ce-i fericirea,
Daca zimbesc o fac prin lacrimi,
Daca privesc nu-s ochii mei,
Ca nu mai am lumina inger,
De cand te-ai departat de ei,
Nu stiu,nu vad daca e soare,
Nimic acum nu are rost,
Secunda fara tine doare,
A fost frumos,frumos a fost!
Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine! cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru ma-i lasat sa plec Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferintza si singuratate
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca tot ce poti face este sa fi o persoana iubita , restul depinde de ceilaltzi.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie altora s`ar putea sa nu le pese
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde s`o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altzii mai bine sa faca ci cu ceea ce poti sa faci tu
Am invatat ca nu conteaza ceea ce li se intampla oamenilor ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia orice lucru are 2 fetze
Am invatat ca trebuie sa te despartzi de cei dragi cu cuvinte calde s`ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca NU MAI POTZI
Am invatat ca eroii sunt cei care fac ce trebuie , cand trebuie , indiferent de consecintze
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat , dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distantza iar asta e valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca , daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten oricum te va rani din cand in cand iar tu trebuie sa`l iertzi pentru asta
Am invatat ca nu este totdeauna de ajuns sa fi iertat de altzii cateodata trebuie sa invetzi sa te iertzi pe tine insutzi
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi , lumea nu se va opri pentru durerea ta
Am invatat ca oamenii la care tzii cel mai mult , iti sunt luatzi prea repede
Am invatat sa iubesc , ca sa pot fi iubit
Am invatat cca o persoana care este dragutza cu tine , dar se poarta urat cu chelnerul , NU este o persoana dragutza(foarte important fi foarte atent la asta nu exista exceptzii)
Am invatat ca cel mai bine e sa fi om , nu sa te gandesti mereu cum sa profiti de unul sau de altul
Am invatat ca daca vrei sa ai ceva trebuie sa luptzi si sa mergi inainte fara sa te uitzi , sa ceri aprobarea celor din jur
Am invatat sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima
Am invatat ca increderea se castiga
Am invatat sa accept
Am invatat sa traiesc
Am invatat ca daca`i ajutzi pe altzii din tot sufletul , primesti inzecit inapoi Daca crezi in vise.atunci vei dormi toata viata Cel mai trist este sa te indragostesti d baiatul p care il iubeste cea mai buna prietena a ta , stiind ca n-ai nicio sansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti avea Doare, trece Trece oare? Doare si nu treceGandeste-te cum te.ai simti daca kea mai skumpa si iubita persoana ti.ar frange inima.
te.ar parasi IDEEA e ca adormi si sa nu te mai trezesti nikiodata e atat de oribila inkat ma trek fiorii imagineaza,ti cum e sa adormi incetul cu inketul sa fii drogat din iubire,dragoste sa adormi si sa visezi kate clipe ati petrekut impreuna kand va,ti jurat iubire s visezii prietenii si familia si la toate lukrurile bune la kadourile primite de la pers iubita la petrekerile la care a-ti mers impreuna VREI SA VISEZI LUKRURI BUNe dar nu ai cum ptr ca acel gand ca ai pierdut pers iubita nu,.ti da pake…she mai ales gandul ca nu te vei mai trezi din akest kosmar nikiodata…greseala lui ti.a market viata
a dekolorat.o!asa ca inkerki sa te fortezi s te trezesti….si inkepi sa gandesti la tne la el la motivul ptr care u astazi mori ptr ca fara dragostea lui nu mai poti trai nu poti treke prin lokurile n care va sarutati va imbratisa.ti nu poti akkepta gandul ca va atinge alta fata in afara d tne va rade she va plange cu ea langa ea in bratele ei asa ca preferi sa mori sa te izolezi !she te gandesti si la motivul ptr care pers iubita te omoara iti fake toate astea te paraseste dintr.o data! gandurile astea iti dau dureri de cap il vezi pe peste tot dar kand t apropii el dispare ejti total pierduta: acum te gandesti la tine si la momentul kand visul se va termina si nu va mai ramane decat intunerikul intunerik vise spulberate inima franta…lakrimi in zadar.ASA ca inkerki mai tar te fortezi mai tare s te trezesti TREBUIE SA TE TREZESTI!si sa.l determini sa se opreaska!OPRESTE=TE TE ROOOOGG!NU POT SA ADORM SI SA VISEZ PE VECIE LA LUKRURILE ASTEA ORIBILE! dar exista o problema cosmarul e kurat.reke e insasi personifikarea iadului !she nu te poti trrezi orikat ai inkerka !totu e in zadar dragostea nu mai exista !iubitu tau te.a mintit in toate aceste luni ca te iubeste totu e scrum acum!ptr el nu mai existti .defapt n ai de unde s stii daca ai existat vreodata…a sters cu buretele de pe inima she din suflet toata dragostea pe kre i.ai oferit.o…toate clipele frumoase le.a uitat.acum e cu alta fata…pe tine te.a parasit…! E dura realitatea!dar accept.o ptr ca nu mai exista alta cale! NU TE MAI POTI TREZI NIKIODATA.dragostea te.a facut s visezi .si sa zbori .she tot.dragostea te omoara!IUBITUL TAU TI.A DARUIT CLIPE K.AN RAI.she tot.IUBITUL TAU TE TRIMITE IN IAD!acum regretzi stiu.dar in zadar 100 de regrete nu fac nici 2 lei!plangi .plangi nu/ti vine s krezi!tipi ///dar nimeni nu te mai aude.UNDE.S TOTI PRIETENII KAND AI NEVOIE D EI?/nu.s nici ei nu mai exista l.ai pierdut p el ai pierdut tot nu mai ai nimic nu mai esti nimic ejti Un nimeni!ASA CA mori in felul asta in kea mai sinistra tortura cu putinta!=SUFERIND DIN DRAGOSTE! cand omul drag te-a parasit nu regreta ca te-a iubit a fost un las si te-a lasat nu regreta ca a plecat se va intoarce intr-o zi si eu din nou iti va vorbi nu-l asculta inselator cu glasul lui nemuritor ca el sin nou v-a pleca si tu din nou vei suferii cum ai facut din prima zii Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea
Viata ta e frumoasa nu ai nicio problema stii sigur ca te iubeste dar intr un minut viata ta se schimba el te paraseste pentru cea mai buna prietena incerci sa te gandesti ca e doar o gluma nu stii ce sa faci sa plangi sau sa razi el nu vrea nici macar sa ti mai vorbeak zice ca nu mai are rost si u te intrebi:"cum nu mai are'? el insemna totul pentru tine si incepe calvarul stai in ksa ascultand melodiile voastre vrei sa fie doar un vis vrei sa te trezesti la libertate el nu te mai vrea si toate amintirile tale nu se strerg te gandesti ca vrei sa mori
nu stii ce sa faci vrei doar sa scapi de durerea imensa din sufletul tau simtiti ca o iei razna pur si simplu vrei sa mori si asa trec zilele iar el nu se mai intoarce tu tot speri si dintr o data te loveste.il vezi in fata ta cum se pupa cu cea mai buna prietena a ta e ca si cum cineva ti ar baga un cutit in inima si l-ar invarti acolo aceleasi vorbe pe kre ti le spunea si tie i le spune si iei aceleasi saruturi simti ca te pierzi vrei sa te evapori sa dispari.iar el rade.si nu-i pasa.si te intrebi:ce a mai ramas din toate promisiunile?din toate acele vorbe si saruturi dulci noptile pierdute langa el sutele de mesaje cu noapte buna iti dai seama ca nu a mai ramas nik si incerci sa mergi mai departe incerci sa te faci ca atrecut incerci sa te minti pe tine dar de fiekre data cand auzi numele lui ti se inmoaie picioarele gandul tau zboara departe si-ti aduci iar aminte de zilele acelea de iarana cand el era langa tine sa te incalzeask si atunci incepi iar sa plangi si iti dai seama ca nu l vei putea uita niciodata Oare cand voi putea sa te mai strang din nou in brate? Nici eu nu stiu si incerc sa nu ma mai gandesc prea mult la asta. Felul in care ai aparut in viata mea a fost un miracol. Parca stiai ce viata trista am avut si ai venit sa ma salvezi. Nu mai credeam in iubire, nu mai speram sa gasesc fericirea, eram in intuneric? Si atunci ai aparut tu. Nici nu am realizat cand m-am indragostit de tine, probabil din prima clipa. Ingerul meu tu ai facut lumina acolo unde era intuneric, ai adus fericire acolo unde era doar tristete si durere. Esti atat de departe incat ma intristez la gandul ca poate nu ne vom mai vedea niciodata. Numai eu stiu cat m-am rugat la Dumnezeu sa te protejeze si sa te aduca din nou aproape de mine. Mi-e frica, fara tine nu as sti cum sa traiesc.Tu nu stii prin cate a trebuit sa trec fara tine alaturi. Toata lumea imi spunea sa renunt la tine, ca esti departe, ca nu ma iubesti si doar te joci cu mine. Toti credeau ca mesajele vor inceta, comunicarea noastra va inceta. Dar inca cred ca esti cel mai de pret lucru pe care l-am avut in viata. Te iubesc din tot sufletul meu si oricat de greu va fi voi rezista. Esti ingerul meu si vei fi mereu. cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac...cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd...iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata in ziua in care te- ai nascut a plouat, Au fost lacrimile lui dumnezeu care a pierdut cel mai frumos inger pe care il avea imi va fi dor
imi va fi rece
dar timpul nu va vindeca
ci doar va trece Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare am invatat multe lucruri despre tine:stiu ca-ti place sa te joci,dar joak-te cu viata ta nu cu a mea,stiu ca-ti place sa razi dar razi de tine nu de mine,stiu ca-ti place sa controlezi dar controleaza-te pe tine ca eu ma descurc,stiu ca-ti place sa-ti bati joc dar bate-ti joc de tine nu de mine,stiu ca-ti place sa risti dar risca tu caci eu am riscat destul si mai stiu ca-ti place sa iubesti dar pe tine pe altii.din fericire am iesit din viata ta pentru ca tu asa ai dorit,atunci am plans dar acum imi dau seama ca daca nu se intampla asta ma transformai in omul de tinichea
Pamantul e acoperit de cioburi
Dc?
S-au rupt portile cerului,au cazut ingeri si s-au spart in mii de bucati!
Dc?
Pentru ca distanta de la cer la pamant e prea mare chiar si pentru ingeri
Dc?
Pentru ca nimic nu e destul de aproape
Dc?
Ca sa speri mereu ca sa nu fii multumit niciodata
Dc?
Pentru ca realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe kre til eai facut
Dc?
Pentru ca lumea nu e "imperfecta" ci rea pur si simplu
Dc?
N-ai intelege
Dc?
Pentru ca cei buni nu inteleg raul lumea a devenit rea din cauza celor rai.A fost de ajuns o singura samanta de rautate ca ea sa se intinda pe tot pamantul
Dc?
Pentru ca rautatea e o buruiana,creste peste tot,fara sa aiba nevoie de ajutor si nu moare niciodata.
Dc?
Pentru ca numai in povesti binele invinge raul
Dc?
Pentru ca imaginatia e sg loc in in kre oamenii buni inving raul oamenii buni nu inceteaza niciodata sa viseze
Dc?
Pentru ca altfel ar muri
Dc?
Costiinta victoriei finale
a raului ucide
Dc?
Dc?
Da DC?
Nu stiu,nu stiu nimic
ma invart printre ganduri, amestec caut cu disperare ceva dar nu stiu ce gasesc gasesc totul,dar e nimic.ma nasc si mor in fiecare clipa.vreau totul dar nu stiu ce vreau nu inteleg si dc vreau.stau pe loc dar alunec in gol.o parte din sufletul meu trebui sa se nask ink o parte. a murit.sunt satula de tot e prea mult,dar nimic numi ajunge,numi ajung eu mie.la un moment dat unui "de ce?" i se raspunde "nu stiu"
Tu cum esti?
Eu?
Da.Te afli printre oamenii buni sau rai?
Eu eu incerc sa ajung printre cei rai
Dc?
Ca sa nu mai doare
Ce?
NIMIC TOTUL
"am o viata de trait
si in lacrimi am iubit
am plecat si tine minte
nu iubi fara cuvinte " :X
in prezent o sumedenie de baietzi se "indragostesc" de trupul fetelor dr oare cam catzi dintre ei se indrgostesc si de sufletele lor. ? 1. Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare.
2. Am invaTaT Ca oricat Ai PlaNge LumeA Nu Se OpreSte In LoC PenTru DureRea TA
3. Am invatat sa visez Dar in acelasi timp invat sa-mi tin ochii deschisi Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu Dar o accept asa cum este
4. TotUl TReCE dAr tOtUl nu Se UitA!
5. Am intrebari de pus ,raspunsuri de dat ,ganduri de ascuns, oameni de uitat!
6. Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele !
7. Mie frica sa spun ca nu mai esti
8. In intuneric tu esti lumina care imi da viata !
9. Nu plange ca s-a terminat ci zambeste c-ai scapat!
10. Tu poti sa te-ndoiesti de soare,de focul ce scanteie-n stea,de legile nemuritoare;Dar nu si de iubirea mea!
11. Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine , daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil
12. Totul e ca o lume de cristal,iar eu sunt doar un ciob de sticla
13. A cazut si ultima petala de trandafir s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
14. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape
15. E atat de frig lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
16. Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe alcineva te simti singur
17. Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine
18. Viata poate fi inteleasa doar privind in urma ,dar poate fi traita doar privind inainte
19. Viata e plina de necazuri dar si bucurii asa ca incearca s fi tare cu fiecare pas
20. Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa sti ca nu va fi niciodata al tau.
21. Singura,fata in fata cu noptzile si cuvintele.te iubesc:X
22. Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca
23. Azi sunt putin trist, probabil ca tristea e din afara, daca ar fi din mine as fi prea trist
24. Sa stii ca te iert/nu vreau sa astep/si chiar de ma doare/iubirea-i mai tare.
25. Status de tristete, nu mai cred povete /status de tristete, gand de batranete / status plin de dor, ranile ma dor /status plin de dor, iar nu esti amor
26. Iti cer iertare , stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma
27. Eu il bex pe prostutz si asta nu realizeaza
28. credeam ca daca ai aripi: zbori usor si-ating un nor, dar eram cu capul in nori, zborul e periculos, depinde cu cine zbori
29. Azi plang dar si sper/ca printul nu-i el/c-a fost doar o clipa/ un gand ce irita.
30. Lacrimile spala inima ce-i rana
32. Am invatat sa plang cu zambetul pe buze
33. Caut cu o tor? stins? r?spunsuri inghe?ate pe veci
34. Am inv?at c? dureaz? ani s? câ?tigi încredere ?i doar câteva secunde s? o pierzi
35. Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc
36. Cand vezi ca iti zambeste o femeie mai bine IMPUSCATE pentru ca ea nu merita zambetul tau
37. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.
38. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
39. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.
1. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau
24. Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul
25. As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri
26. Priveste-ma, tine-ma de mana, tine-ma in brate si apoi, SARUTA-MA
27. Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti !
28. Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa !
29. Visez si nu m-a mai pot opri, oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? TE IUBESC !
30. Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :X
31. Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras. TE IUBESC !
32. Pentru mine, noaptea e ziua mea… iar tu esti regina noptii mele
33. Mi-a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: prima oara te-am iubit pe tine, dar a fost o greseala, si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala
34. Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el
35. As vrea sa pot sa-ti spun ce simt dar n-am curaj ca ma respingi
36. Tacerea ta ma infioara…[ ]…o vorba dulce de mi-ai spune as asezao la inimioara…[ …sufletul sa imi rasune…[:*]
37. Esti frumos, dragut, chipes… dulce ca mierea dar ma deranjeaza faptul ca nu pot fi langa tine
38. Daca as fi o pisicuta as iubi un motanel dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel
39. Dragostea e ca atunci cand calci pe cimentul moale chiar daca pleci , urmele iti raman acolo
Esti primul` meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu` meu gand inainte de a ma culca
Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesk si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga
Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca ma faci sa rad, te iubesc pentru tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pentru ca TE IUBESC !
Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand ?!
Daca ai fi o lacrima in ochi mei nu asi plange nici o data. Si chiar daca asi face-o asi lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC !
Unde esti iubire sa ma atingi unde ma doare sa ma saruti sa-mi treaca sa te ating sa plang pe umarul tau unde esti cand am atat nevoie de tine?
Iubirea, ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea ?!
47. Acum cand apa ne desparte Desfac pasii clatinati de clipe Ce ne mangaiau simturi ispitite
Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti
As vrea sa fiu zapada ,sa ma topesc pe trupul tau,sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor ca si si pe pamant exista raiul!
Tu boca a lado de la mia se transforme en un besoo! Un beso de ti es un sueno , un sueno que eu lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor… (vers. spaniola)
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti?ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC!
Daca ma iubesti de ce ma faci mereu sa plang?
Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez
Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire…
Noaptea e lumea noastra luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima
Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente…
Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu… Intoarce-te !
59. Y will always love the false image i had of you…
60. Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant
61. Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine !
62. Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste
63. A day without you is a lost day
64. O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor, si s-a prefacut intr-un vis de-amor "S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai tin la tine, viata mea se invarte ca un zar de cand nu mai esti cu mine, nici nu stiu ce drum sa mai aleg amintirile vreau sa le sterg si astept un semn de ce nu vi cand eu te chem
Trec prin fata casei tale si as dori sa imi iesi in cale sa ma astepti ce mult as vrea cum ma asteptai candva, trec mereu pe strada ta poate poate te-oi vedea ma opresc si oftez un pic si apoi plec dezamagit…TE IUBESC
65. Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa
66.
Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!
{ }Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
67.
Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,
Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,
Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,
Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,
Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,
Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,
Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,
Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,
Si suferinta si tristetea;
Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,
Nici daca am cunoscut iubirea,
Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,
In jur de pot sa mai privesc,
Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,
Nici daca vad pe cer ca-i soare,
Afodorcei Anamaria: Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,
Frumosul meu cu suflet bland,
La orce-ai vrut sau vrei sa stii,
Raspunsuri,inger vei primi,
In lipsa ta mi-e greu iubire,
Iubesc,traiesc an amintire,
De chipul tau imi este dor,
Eu fara tine vreau sa...mor,
In noapte lacrima-mi ascund,
De dragul tau iubire pling,
Cu tine-n gand adorm cu greu,
In vis apari mereu mereu,
Afodorcei Anamaria: Cei frumusetea?chipul tau,
Cei suferinta?dorul meu,
Cei tristetea?viata mea,
De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,
Ca am putut sa te cunosc,
Sa te ating suflet frumos,
Si am putut sa-ti simt iubirea,
Si am aflat ce-i fericirea,
Daca zimbesc o fac prin lacrimi,
Daca privesc nu-s ochii mei,
Ca nu mai am lumina inger,
De cand te-ai departat de ei,
Nu stiu,nu vad daca e soare,
Nimic acum nu are rost,
Secunda fara tine doare,
A fost frumos,frumos... a fost!
daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu
Hai sa ne inpartim lumea,luna mie, stelele tie,oceanul mie. Pamantul tie ,dar mai bine totul tie si tu mie.
Cand voi inchide ochii pentru totdeauna, tu sa-mi pecetluiesti buzele cu un sarut pentru a le incalzi,iar picioarele sa mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si in par sa-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu invaluit de tristetea mortii. Iar de vei zari o lacrima ce se va scurge pe obrazul meu palid sa stii ca e de ramas bun. Si cand pamantul imi va acoperi trupul care candva tu l-ai atins, sa-ti amintesti ca te-am iubit dintotdeauna sincer si acea iubire nu s-a stins, dar sa nu plangi ca eu voi fi mereu cu tine, chiar daca numai in vise. Iar pe mormantul meu, din florile ce mi le-ai adus sa scrii cuvantul \"FERICIRE\" caci am simtit-o datorita tie si sa nu uiti ca te iubesc chiar daca nu mai sunt...
Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte,
Deci nu mai bea suc de fructe!
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine ...
Intr-o noapte o stea m-a intrebat: De ce n-o lasi daca te face sa plangi? I-am raspuns: Stea tu ti-ai parasi cerul !?
Atunci cand tu iti doresti sa mori ,gandeste-te ca alti ar da orice sa traiasca!
Am InVatAt Ca DuReAzA aNi Sa CaStIgI iNcReDeRe
Si Ca DoAr In CatEVa SeCuNdE pOtI sA o PiErzi
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!
Pamantul e acoperit de cioburi
Dc?
S-au rupt portile cerului,au cazut ingeri si s-au spart in mii de bucati!
Dc?
Pentru ca distanta de la cer la pamant e prea mare chiar si pentru ingeri
Dc?
Pentru ca nimic nu e destul de aproape
Dc?
Ca sa speri mereu ca sa nu fii multumit niciodata
Dc?
Pentru ca realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care til eai facut
Dc?
Pentru ca lumea nu e "imperfecta" ci rea pur si simplu
Dc?
N-ai intelege
Dc?
Pentru ca cei buni nu inteleg raul lumea a devenit rea din cauza celor rai.A fost de ajuns o singura samanta de rautate ca ea sa se intinda pe tot pamantul
Dc?
Pentru ca rautatea e o buruiana,creste peste tot,fara sa aiba nevoie de ajutor si nu moare niciodata.
Dc?
Pentru ca numai in povesti binele invinge raul
Dc?
Pentru ca imaginatia e sg loc in in care oamenii buni inving raul oamenii buni nu inceteaza niciodata sa viseze
Dc?
Pentru ca altfel ar muri
Dc?
Costiinta victoriei finale
a raului ucide
Dc?
Dc?
Da DC?
Nu stiu,nu stiu nimic
ma invart printre ganduri, amestec caut cu disperare ceva dar nu stiu ce gasesc gasesc totul,dar e nimic.ma nasc si mor in fiecare clipa.vreau totul dar nu stiu ce vreau nu inteleg si dc vreau.stau pe loc dar alunec in gol.o parte din sufletul meu trebui sa se nask inca o parte. a murit.sunt satula de tot e prea mult,dar nimic numi ajunge,numi ajung eu mie.la un moment dat unui "de ce?" i se raspunde "nu stiu"
Tu cum esti?
Eu?
Da.Te afli printre oamenii buni sau rai?
Eu eu incerc sa ajung printre cei rai
Dc?
Ca sa nu mai doare
Ce?
NIMIC TOTUL