| iubb a întrebat:

Buna TPU:*. vreau si eu niste statusuri pe care sa le pun pe wall la facebook prietenului meulove struck gen: te iubesc, el e tot ce vreau chestii de astealove struck funda celor care imi plac:*:*

2 răspunsuri:
| Àlεxαndrα a răspuns:

"""̴҉ °"Mda e golan___[Foarte bine]___dar gOlanul asta ma iubEste doar pe mine; X°
Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm.
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus. te-asi iubi!
Alfabetul inepe cu A. numaratoarea cu UNU. supararea cu o LACRIMA. dragostea cu tine INGERAS
Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL!
Daca m-ai intreba cine sunt ti- as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!
Ti-e iti Plac Fetele Rele Asa Ca Mine ..Care Stiu Sa Aiba Grija De Un Baietel Asa Ca Tine
E Fata Care E Mereu Lângã Tne. Fata A Cãrei Privire Îti Face bine! smug te iubesc!
# Doar El Mã Face Sã Mã Simt Specialã. Q El Mã Simt Perfect :X #
Sper ca te-am ajutat! fundita? :*

| alTaiR96 a răspuns:

Vezi ca e o aplicatie pe facebook se numeste Phrases. gasesti acolo sunt multe chestii. Funda?