| steffy13 a întrebat:

vreau si eu o parere...acum 2 luni am facut sex neprotejat cu un baiat cu 2 ani mai mare ca mine(eu am 13). de 2 saptamani am dureri de burta, am greturi si mie pofta de orice in orice minut... acum nu stiu. da credeti ca asi putea fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Ch3tGirl a răspuns:

Pai dac au trecut deja 2 saptamani poti face un test de sarcina ...si sa nu crezi ca tio spun cu rautate da la varsta asta nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva plus ca acum la ce simptome ai ai putea fii insarcinata si daca ii spui iubitului tau sunt absolut sigura ca te va lasa cel imi bine e sa faci un test si sa-i spui mamei tale, poate faci avort...crying naspa eu iti urez noroc funda?:d

13 răspunsuri:
| Eisa9999 a răspuns:

Dupa ce spui cam da.Dar cel mai bine ar fi sa-ti iei un test de sarcina.

| marcel_6226 a răspuns:

Cred ca esti insarcinata (fa testul)

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Ia un test din acela de sarcina`:O
la 13 ani viata sexuala sa ti`o incepi`...da cred ca esti insarcinata. Fugi si spune-le parintilor mai repede, ei te vor scoate si chestia asta!

| ursuletu a răspuns:

Asa de tanaaraaaa. Sper sa ramai insarcinata si sa afle parintii tai.

| PinkDea a răspuns:

E posibil, daca ai facut neprotejata ...cred ca sti si tu ca ar trebui sa mergi la un medic ginecolog...

| vlaaddd a răspuns:

Wtf. neprotejat. la 13 ani. sa-mi bag pl ce limitati.

| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Sa-ti traiasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tiganca?
La 13 ani o fata se gandeste la scoala si la viitorul ei in viata nu la baieti!
Doamne apara...

| Diana1d a răspuns:

Frate ce e in capu vostru?
Auzi la 13 ani faci sex neprotejat.
Iti urez bafta oricum, sa nu fi ramas insarcinata dar sa-ti fie invatare de mine.

| TrIpLeX2011 a răspuns:

Ce terminatalaughing

| anilG90 a răspuns:

La 13 ani neprotejat.confused mai ales ca ai 13 ani si mai e si neprotejat

| CarmenMarton a răspuns:

Ce mai e si cu lumea asta...la 13 ani faceti sex mah da-o-n pana mea chiar asa de rau ati ajuns, sexu' se practica acolo pe la 17, 18, 19 ani...in fine baietii se exclud din limetele astea de varsta ca mno ei is mai dornici sa faca acest "exercitiu"

| PinkPanther a răspuns:

Hmm. 13 ani, cam devreme pentru un asemenea hobby, te-ai cam grabit posibil sa fi ramas, desi cred ca e cam devreme pentru greturi