Eu sincer, m-as desparti de el, indiferent cat de mult il iubesc . Daca si el te-ar fi iubit, nu s-ar duce la altele. Asta ar insemna ca isi bate joc de tine .
Atata timp cat in relatia voastra nu exista iubire, sentimente, implicare, este ok. Atata timp cat ati discutat si nici unul nu are planuri de viitor pentru relatia asta, stati impreuna doar pentru distractie, dar nu pentru altceva, chiar nu conteaza daca se duce la o suta. Doar ca trebuie sa folositi prezervativ, fiindca probabil iti va aduce multe boli lumesti. Dar nici tu nu ai motive sa plangi, genul asta de relatia nu duce nicaieri, e doar distractie, nu investesti in ea sentimente.
Pune stop asa e cel mai bine pentru ca asa o sa faca mereu el nu stie ce inseam, na sa iubesti
Dar pune-l sa o foloseasca pe "Manuela" si gata.E si satisfacut si nici nu se duce la altele.Lasand gluma la o parte, baiatul asta te joaca pe fata.Nu merita nici sa te uiti la el.
Isi bate joc de tine pe fata, cum poti accepta asta? merita sa ii dai papucii urgent, doamne
Sune STOP! Daca te iubeste pe tine, atunci tu il satisfaci pe orice plan, ca doar nu ii trebuie doua sau mai multe ca sa faca una buna?! Deci inca o chestie: tipele alea sunt fufe, vine la tine si te saruta, am istiu eu ce, si poti primi ceva boli de la alea rpin el. Deci ai doua motive ca se te desparti.
De ex fratele meu este foarte fidel, desi iubita lui este cam grasutza, si nu a inselat-o niciodata. Deci exista si dinastia. Nu il lasa sa te calce in picioare! Dai papucii! Daca plangi pentru el, nu te merita, il loc sa ii pese de tine! DEci spune-i stop! Chiar daca zice ca nu mai face, atunci o face pe ascuns, dar tot o face! TE asigur ca stiu de ce e vorba. Dai papucii si gaseste altul care intr-adevar te merita si te trateaza ca pe viata lui.
Offf pune STOP chiar acum, el te inseala iar tu il mai iubesti?! ca el sunt toti, dar ca tine nu e nimeni :*
CU SIGURANTA ca ar trebui sa desparti de el pentru ca dupa cate ai povestit tu el te crede foarte naiva si poate sa faca ce vrea cu tine. Daca te-ar iubi cu adevarat nu s-ar duce la altele. Fii linistita sunt multi baieti ca el pe lumea asta. Tu ai nevoie de un baiat care sa tina cu adevarat la tine, sa aiba grija de tine, nu sa te faca sa plangi. Daca vrei sa te razbuni pentru ca ti-a facut nu-i spune ca te-ai despartit de el din cauza ca te-a inselat, ci zii ca te-ai plictisit de el. Pe un baiat cel mai tare il doare cand ii este ranit orgoliul, cu siguranta o sa-i mai scada aerele de "mare crai". Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
Asta-i nesimtire curata . Poate-i baga cineva intrebarea:tu te-ai simti bine daca prietena ti-ar face asa ceva? si de aici reiese daca te iubeste. daca nu lasa-l sa ramana cu tarfele lui .
Buna, cred ca ar trebui sa va despartiti.mai intii vorbeste cu el i spune-i ca tie nu iti este placut cand el face asta si daca nu inceteaza va despartiti p.s mammmaaa.''' deci nici nu stiu cum a avut tupeu sa-ti spuna ca se duce la alta... sper ca tem ajutat):
Fata draga cea mai buna solutie este sa te desparti de el. el face asta ca si cum atunci cand se plictiseste de tine se duce la alta si dupa aia se intoarce la tine doar asa ocazional...asta nu e relatie si tu trebuie sa spui stop si sa o termini cu el pentru ca nu e baiatul potrivit. stai linistita ca mai sunt baieti si nu e un capat de tara daca nu mai esti cu el.
sper ca ti-am fost de ajutor dar tu fa ce simti tu dar eu ti-am dat un sfat ca sa nu faci o mare greseala
Eu in locul tau nu l-as lasa sa mearga la altele. Adica...de ce sa mearga la altele? ca sa ii ofere ele ce nu ii oferi tu? Daca te iubeste sta cu tine, si asteapta sa ii oferi tu asta, nu altele...
Doamne O.O nu-l lasa sa mearga la altele. daca te iubeste cu adevarat ar trebui sa ramana cu tine si doar cu tine. incearca sa-i explici. daca nu intelege parerea mea ar fi sa pui capat relatiei. sper ca te-am ajutat
RRSecularHumanist întreabă: