Of of of mama ei de educatie sexuala, care la tine e zero barat. Cum poti spune ca esti virgin atat timp ca faci sex? (da stiu aici o sa imi zici ca nu e vb de tine... bla bla bla)?
ata nu are nicio legatura cu timpul in care ejaculeazi si mai mult de atat cu virginitatea. peste 60-70% din barbati au ata intacta toata viata chiar daca au o viata sexuala foarte activa. Nu e obligatoriu ca acea ata sa se rupa. partea cu ejaculatul precoce vine din cu totul alte motive, dar stai linistit odata cu varsta si cu experienta va disparea
Ata nu e musai sa se rupa. Sa nu cumva sa incerce vreo smecherie, sa si-o taie singur sau mai stiu eu ce, ca risca s-ajunga la spital. Ejacularea precoce n-are nicio treaba cu asta, ci doar cu lipsa de experienta.
Ata penisului nu are nici o treaba cu asta. La uni se rupe de tot la altii in proportie foarte mare ramane acolo asa poti trai si cu si fara ea... Problema la el este ca se excita prea tare... Un sfat ar fi sa isi faca sau sa ii faca cineva mai bine zis un HAND JOB cu o oras sau jumatate de ora inainte de actul sexual si o sa il tina mai mult. Si la barbati cal a femei este prima oara cand ai facut-o de dezvirginezi.
Fundita?
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: