Scuze ca-ti zic asta, dar sora ta este chiar naiva. Nu trebuia sa se impace cu el daca a lovit-o si a jignit-o de atatea ori, si pe voi, familia ei. Trebuie sa se trezeasca la realitate.
Fi un frate bun si baga-i mintile in cap! e proasta ce pot sa spun. data viitoare alegei tu un iubit. sa nu mai aduca ia toti depravatii. parerea mea
Pai ma fraiere cand da in sorta de ce nu il bati?!?! Ca el e vinovat si tot el si-o ia. Eu am verisoara si eram cu ea in parc si ma duc sa iau doua sucuri si cand ma intorc un pervers vroia sa o violeze... l-am lasat pe jos cu capu spart sa se ia de prcine dar nu de familie...
OMG. Eu zic să-i deschizi ochii. Pui pe o listă avantajele si dezavantajele tipuli. Trebuie s-o fac să înțeleagă că nu este bun pentru ea. Și că nu are cum trăii cu un asemenea om. Am dat un exemplu cu lista, fă orice, te rog, nimeni nu merită tratat așa...
Mai cum dracu ala cu 7 clase e la Securiatate. asa zisu baiat frumos cu muschi este un psihopat dement
Sora ta este exrem de naiva si pune botu la tot, al fiind un paduche
a nimerit rau chiar imi pare rau. Politistu si el naiv si fraier eu ii spargeam aluia mecla daca zicea ceva de gagica mea.
Un smecher este ala care arata bine, cu un corp atletic, destept, stie sa se comporte cu femeile si cu cei din jurul sau, stie sa se impuie si sa aiba respect fata de ceilalti. Ceia ce ai descris tu este o combinatie COCALAR-CIOBAN-MELTEAN-IDIOT-DEMENT-PSIHOPAT-cu creier de maimuta.
rau a mai nimerit sorta
Se intampla des lucruri de genul. Clar nu are ce sa mai caute langa acest barbat.