Nu-ti pasa? Foarte bine, nici mie.
Vorbele mele dor? Dar ce`ai vrea, Sa te alinte?
Invidia e mare.impusca-te,hai deschide geamu' si arunca-te...
Maine va fi frumos, maine va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Am invatat din dezamagiri, dar a trecut.acum e randul nostru sa ne iubim.
O lume in care ne iubim.si tu ma stii.ma ai, ma vrei. eu te privesc si nu-mi ajunge.te tin si nu ma satur.te am.si te mai vreau.si te mai vreau!
M-ajuti sa trec peste momentele grele, tu esti cel mai frumos refren din toate piesele mele.
It's time for : "i don't care"!
Si-am invatat ca vin parti bune cand totu-i greu.si-am invatat sa le astept pe alea mai mereu.
Sunt al naibii de fericita.pe cuvantu meu de mincinoasa.
Ok! si`ti spun noi 2, cine suntem noi
E povestea noastra in care doar noi suntem eroi.
Am avut clipe ce nu vroiam sa se termine.acum stau si ma intreb ce nu a mers bine.
Era frumos sa ne jucam in doi,
Dar te-ai jucat tu singur pentru amandoi.
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor. M-ai facut sa te ador.
Te simti coplesita, da' n-o lasi sa se vada, ca ai sufetu' mai pur decat un fulg de zapada!
E un pic ciudat cum oare
O secunda fara el te doare.
So what can I do with my life without you?
Tu esti tot... ce nu au fost ei toti la un loc!
Şi mi se pare că eşti la categoria greşită.
Zi frumoasă!
Hmmmm...cel mai bus status ar fi...RAMAI CU PRIETENII TAI poate tipu nu intelege la ce faci u aluzie
Nu am nevoie de uneori!
Prietenii falsi te injunghie pe la spate, dusmanul in fata. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite cu ei.
Sti bine ca mereu voi trece spunand: Nu mi pasa nu privesc in urma mea!
Prietenia e ca o sfoara: daca o rupi,chiar daca o legi la loc, nodul ramane!
Cei ce te fac sa suferi nu-ti sunt prieteni adevarati,iar cei ce-ti sunt prieteni adevarati nu te vor face niciodata sa plangi!
Intr-o zi vei trece pe strada,pe locurile unde stateam si vei realiza ca ai renuntat prea repede la ceva ce am construit cu greu!
Si stiu ca sunt inconjurat/a deingeri cu o a doua fata,nu as vrea sa stiu de ea.Dar sunt si cei care-mi alina sufletul cand plange, acel suflet pururea scufundat in sange[ Versurile din poeziile lui Sima aka Taz]
astea sunt mai mult ce mi-am amintit si create de mine... originale si simple, dar patrunzatoare.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: